Mindfulness yoga | Deventer

De yoga die ik aanbiedt kan een aplomb-, yin-, chakra-, meridianen-, meditatie-, restorative, stoel yogales zijn. 

De basis van de yoga zal summier uitgelegd worden en het accent ligt op de practische uitvoering van de houdingen in de verschillende vormen van yoga.

Er wordt aandacht besteedt aan het ademen, bewegen en de instructies worden mindful ingesproken. 

Er is een structuur in mijn lessen die herkenbaar wordt na enige tijd van oefening.

Ik geef een duidelijke  uitleg in het opbouwen van een houding/asana en laat de cursist invoelen en navoelen in het gewaar worden van mentale en fysieke gevoelservaringen.

In de lessen geef ik adjustments, aanpassingen en opties in de verschillende yogahoudingen. Je leert jezelf te ondersteunen middels hulpmiddelen zoals kussens, blokken, dekens en riemen.

Er is aandacht voor de atmosfeer in de yogaruimte. Ik maak gebruik van de eigen stem, soms in combinatie met klankschalen- en mantra muziek.

Opties zijn groepsyoga, priveyoga, yoga voor twee, yogaworkshops waarin verdieping kan plaatsvinden in een bepaalde vorm van yoga.

De kwaliteit van de yoga zul je herkennen in de harmoniserende stroom van energie waarin fysieke, emotionele en mentale spanningen los gelaten kunnen worden.

Yoga kan je verbinden in alles wat er is, nu en op dit moment.

Je kunt een proefles yin, flow of restorative yoga volgen bij Studio Perfect op de Ceintuurbaan in Deventer op de maandagmorgen of de donderdagmorgen. 

Aanmelding kan middels mail of telefonisch.
van harte welkom, Margriet

Over Margriet Hartman Kok | Deventer

Mijn naam is Margriet, geboren in Deventer (1958).

Ik heb een Indische achtergrond die mij jong op het spirituele pad bracht. Het deed mij reizen, inspiratie op doen, dromen over de grenzen van werkelijkheid.

Na vele omzwervingen op moeder aarde kwam ik thuis bij mij zelf. Dat aankomen in mijzelf heeft mij bewust gemaakt in wat het leven mij te vertellen heeft en de weg die ik kan en mag gaan. Het aanwezig zijn in het nu daar waar je ook bent.

Ik heb met passie achtereenvolgens in de verpleging en jeugdhulpverlening gewerkt en heb de opleiding verpleegkundige en de Sociale academie succesvol afgerondt.

Er kwam een liefdes relatie waaruit twee zonen geboren zijn. Ik draag ze liefdevol in mijn hart mee daar waar ik ga en ben.

5 Jaar geleden maakte ik een keuze voor het pad van de yoga. Een oneindige inspiratiebron.

Ik bewandel tot op de dag van vandaag dat pad en doe dit mindful, vanuit mijn hart.

Een 4 jarige yoga docenten opleiding (Amithaba/ Maartje van Hooft) en een Yin yoga teachertraining (Stillnessinyoga) lieten mij ervaren en inzien dat ik dat wat ik leerde, kan uitreiken naar mensen.

Het lesgeven is mij op het lijf geschreven. Het compassievol verbinden en inspireren van mensen in alles wat er is, beoefenen in de yoga.

De energie laten stromen daar waar de geest en het lichaam, het hart om aandacht vragen. Gewaar zijn.

Ik geef een rustige, mindfulness vorm van yoga aan groepen en individueel op aanvraag.

 

 

 

 

 


Foto 1 Margriet Hartman Kok Foto 4 Margriet Hartman Kok Klik om te vergroten

Mindfulness Yoga / Stromend hart
Margriet Hartman Kok


Professionals in de categorie Yoga

Acupunctuur Astrologie Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Homeopathie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Retraites Sjamanisme Traumatherapie Voetzorg & Voetreflexologie Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Deventer

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Deventer