Tarot | BRTT | Ademwerk | Plantmedicijnen |

Huis van Overgave
Okkenbroek

Bij Huis van Overgave ontdek je verschillende methodes om bij innerlijke wijsheid en de kracht van zelfheling te komen. Wil je aan de slag met je intuïtie of ontdekken wat je lichaam je te vertellen heeft? Wil je in gesprek met je onderbewuste?

Ontdek de weg naar jouw onderbewuste en activeer jouw zelfheling voor een leven vol geluk en vervulling. Er vele wegen zijn om dit doel te bereiken.

Soms is het essentieel om diep naar binnen te gaan en helderheid te krijgen over welke richting je moet nemen om echt gelukkig te zijn. Of misschien wil je ontdekken welke methode jouw zelfheling kan activeren. We begrijpen dat conditioneringen en trauma's ons kunnen blokkeren, en dat het moeilijk kan zijn om hier zelf uit te komen. Maar elke dag telt, en we willen dat je het maximale uit elk moment haalt.

Onderzoek heeft aangetoond dat ons geheugen niet alleen in onze hersenen zit, maar ook in elke cel van ons lichaam. Onverwerkte emotionele gebeurtenissen kunnen zich vastzetten in de structuur van onze cellen, wat kan leiden tot zowel lichamelijke als emotionele klachten. Door contact te maken met je lichaam en je onderbewuste, brengen we de blauwdrukken naar boven die zich in jou hebben vastgezet. En dit doen we op een manier die je direct herkent, zodat je er daadwerkelijk iets mee kunt doen.

Bij ons ben je aan het juiste adres om de sleutels tot jouw innerlijke transformatie te ontdekken. Onze deskundige begeleiding zal je helpen om de obstakels uit het verleden te overwinnen, zodat je volledig kunt floreren in het heden en de toekomst. Wacht niet langer en neem vandaag nog de eerste stap op jouw pad naar een leven vol vervulling en welzijn.

Over Huis van Overgave

Ontdek een wereld van transformatie en innerlijke vervulling bij Huis Van Overgave, gelegen in het buitengebied van Deventer. 

Als gediplomeerd Tarot therapeut, trauma release therapeut en procesbegeleider bied ik een unieke combinatie van vaardigheden om jouw diepste kern te bereiken. Met de kracht van energetische afstemming, open ik samen met jou de poort naar oneindige mogelijkheden. Alle antwoorden liggen verscholen in het mysterieuze quantumveld.

Mijn missie is om jou te helpen inzicht te krijgen in de onderliggende oorzaken van herhaaldelijke ongewenste situaties. Met behulp van praktische hulpmiddelen, afgestemd op jouw behoeften en voorkeuren, begeleid ik je op jouw persoonlijke ontdekkingsreis.

Gedreven door de roep naar betekenis en zingeving, heb ik in 2016 besloten mijn hart te volgen en als Lifecoach aan de slag te gaan. Na verloop van tijd heb ik mijn vaardigheden uitgebreid naar Tarot. Hierdoor kon ik mijn coaching naar een hoger niveau tillen. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in lichaamsgerichte traumatherapie, nadat ik in mijn praktijk bepaalde patronen en thema's had waargenomen. Mijn fascinatie voor de kracht van plantmedicijnen heeft me ook geleid naar het uitbreiden van mijn expertise op dat gebied.

Door deze opwindende ontwikkelingen heb ik een holistische benadering ontwikkeld, waarbij ik de oorzaken, gevolgen en oplossingen op een dieper niveau kan begrijpen.

Mijn werk vervult me nog steeds met vreugde en dankbaarheid. Het is mijn passie om zoveel mogelijk mensen te helpen op hun pad naar innerlijke vervulling en geluk. Ontdek vandaag nog de kracht van verandering en maak een afspraak. 

 


Huis van Overgave

Rachel van der Waal

Okkenbroekerveldweg 1-B
7435 PM Okkenbroek

Tarot | BRTT | Ademwerk | Plantmedicijnen |