Privacy statement

Bewust Deventer verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Deventer wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Deventer werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Deventer (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Deventer / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Deventer?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Deventer verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Deventer verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Deventer. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Deventer, kan Bewust Deventer aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Deventer verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Deventer verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Deventer gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Deventer slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Deventer maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Deventer verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Deventer blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Deventer het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Deventer onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Deventer gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Deventer vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Deventer. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Deventer niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Deventer heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Deventer en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Deventer is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Deventer behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Deventer, gevestigd in Deventer en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Deventer

Onze Professionals

Helena van den Hogen

Coaching - Lifecoaching
Talentenspel

Praktijk Handreiking
Helena van den Hogen
Deventer

Marjoline Kampinga

Muziek, Klank en Stemexpressie
Praktijk Zinzin(g), stem/zang, piano (akkoorden), beginselen ukelele

Praktijk Zinzin(g), stem/zang, piano (akkoorden), beginselen ukelele
Marjoline Kampinga
Deventer

José Starmans

Energetisch werk
Touch of matrix, Bars ,Dao Healing, helende massage

Praktijk Care
José Starmans
Nijbroek

Coaching - Lifecoaching
coaching

Tanne Verhulst
Deventer

Coaching - Leiderschapscoaching
Business & spiritualiteit, team2flow-sessies, ruimte voor meditatie

2FLOW
Maarten Vergouwen
Deventer

Creativiteit
mindFoolness

Jannah Wijffels Communicatie
Jannah Wijffels
Deventer

Retraites
De mooiste reis is de reis naar binnen!

Innergy for life
Janny Jansen
Gorssel

Massage
Touch for growth- holistische ontspanningsmassage

Touch for growth
Xandra Snoeker
Deventer

Acupunctuur
Acupunctuur Chinese Kruiden

van der Burgh acupunctuur
Egbert van der Burgh
Klarenbeek

Traumatherapie
Praktijk voor traumatherapie en levenswegbegeleiding

Eigenheid, praktijk voor lichaamsgerichte traumatherapie en levenswegbegeleiding
Sjaak Hauwert
Deventer

Retraites
Welzijn met persoonlijke groei tot gevolg

Andere Wereld Therapie & Training
Margreeth van Eersel
Welsum

Coaching - Diverse Coaching
energetic empowerment coaching

Innergy for life
Janny Jansen
Gorssel

Energetisch werk
Energetisch en spiritueel therapeut

Terug in Balans
Frieda Loef
Wilp

Centra voor Bewustwording
Centrum Via Natura

Centrum Via Natura
Deirdre Carter
Deventer

Coaching - Leiderschapscoaching
Intuïtief Ondernemen, moeiteloos succesvol

Intuïtief Ondernemen
Martijn Meima
Deventer

Massage
Holistische ontspannings- en zwangerschapsmassage

Massagepraktijk De Spiegeling
Ellen van den Berg
Deventer

Yoga
Mindfulness yoga

Mindfulness Yoga / Stromend hart
Margriet Hartman Kok
Deventer

Coaching - Bedrijfscoaching
Dorien Rijkmans - Verdien wat je waard bent

Dorien Rijkmans
Diepenveen

Lichaamsgerichte Therapie
Innerlijk kind-, adem- en lichaamswerk

Praktijk Innertrans
Margot Shunya Dopheide
Deventer

Lichaamsgerichte Therapie
Biodynamisch Therapeut

De Ontdekking
Kathelijne van Beek
Deventer

Psychosociale therapie
Psycho-synthese therapie

Lichtberg
Hans Jeunhomme
Deventer

Yoga
Kinderyoga & flow yoga volwassenen

Velans
Veronique van Dam
Deventer

Medium
Innerlijk-kindwerk, mediamieke regressie, integrale massage, mediamiek spel

HeelJeGevoel
Maartje Otten-Janssen
Haarle Gemeente Hellendoorn

Energetisch werk
Liefdevolle aandacht voor jou

Praktijk Aquamarijn
Karin Spijkerman
Deventer

Astrologie
Universe Astrology | Richtingaanwijzer voor hart & ziel

Universe Astrology
Lia Ouendag
Deventer

Zwangerschapsbegeleiding
Zwangerschapsbegeleiding door middel van yoga, massage, hypnobirthing

Aananda, praktijk voor yoga en Massage
Anja Beeuwkes
Deventer

Coaching - Diverse Coaching
Coaching bij verlies en verandering, coaching bij stress

Praktijk Innertrans
Margot Shunya Dopheide
Deventer

Healing en reading
Je energie in balans

Notos
Marjolein Rikmenspoel
Deventer

Massage
(Zwangerschaps-) massage en voetreflexplus

Aananda, praktijk voor yoga en Massage
Anja Beeuwkes
Deventer

Winkels
BOEKEN bij ziniz

ZiNiZ
Marion Flims
Deventer

Coaching - Lifecoaching
Inner Pure Spirit Coaching - Je leert om jezelf te bekrachtigen en je liefdesenergie te voeden

BPure Bewust Mooi
Shafya Jaggoe
Deventer

Energetisch werk
Monika Bruntink Praktijk voor Energie

Monika Bruntink Praktijk voor Energie
Monika Bruntink
Posterenk (wilp Gld)

Natuurgeneeskunde
Shiatsu massage in de Comfort-stijl van de Lichtberg

Lichtberg
Hans Jeunhomme
Deventer

Homeopathie
Natuurlijk gezond!

Innergy for life
Janny Jansen
Gorssel

Massage
Helende ontspanningsmassages, schoonheidsbehandelingen met huidverbetering en meer..

BPure Bewust Mooi
Shafya Jaggoe
Deventer

Sjamanisme
Sjamanisme

Andere Wereld Therapie & Training
Margreeth van Eersel
Welsum

Massage
Massage Ontspanning Deventer

Massage Ontspanning Deventer
Gerard van Heck
Deventer

Energetisch werk
TEA-Massage

Monika Bruntink Praktijk voor Energie
Monika Bruntink
Posterenk (wilp Gld)

Coaching - Wandelcoaching
Natuurcoach

Flow of Nature
Colette Nakken
Deventer

Voetzorg & Voetreflexologie
voetreflexologie

Warme Hand
Chantal Dijkman
Twello

Coaching - Lifecoaching
Moeiteloos leven en geïnspireerd werken

Lente in je Leven
Heleen van Lente
Diepenveen

Coaching - Diverse Coaching
Innerpowercoach

Innerpowercoach
Don Richardson
Deventer

Lichaamswerk
Praktijk voor Rebalancing - Deventer

Praktijk voor Rebalancing
Charlotte Leenen
Deventer

Yoga
Dru Yoga en meditatie

Praktijk Care
José Starmans
Nijbroek

Handanalyse & Handlezen
Handlezen

Praktijk Handreiking
Helena van den Hogen
Deventer

Medium
Medium volgens SNU normen

Andere Wereld Therapie & Training
Margreeth van Eersel
Welsum

Tips uit de agenda

Weblog

Acupunctuur Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Retraites Sjamanisme Traumatherapie Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Deventer

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Deventer