Zakelijk Netwerk

Sluit je aan!

Ben jij een bewuste ondernemer in de regio Deventer? Wil je graag deel uitmaken van een professioneel netwerk, je zichtbaarheid vergroten èn goed gevonden worden? 

Als lid van Bewust Deventer geloof je in het bundelen van de krachten en het versterken van elkaar. Je doet mee door te netwerken, te verbinden en samen te werken.  Kom makkelijk in contact, inspireer elkaar en help elkaar vooruit. Draag bij aan mooie, leuke en hartverwarmende initiatieven met gedreven ondernemers van Bewust Deventer. Help mee om de beweging naar een bewuster, duurzamer en gezonder leven te versnellen.​​

Het zakelijk netwerk van Bewust Deventer bestaat uit alle aangesloten professionals en organisaties.  Welkom zijn bewuste ondernemers en professionals, die diensten verzorgen of producten leveren op het gebied van:

  •  Bewustwording en persoonlijke groei
  •  Gezondheid en welzijn
  •  Pure, eerlijke voeding en producten
  •  Duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen

Iedere aanbieder draagt bij aan duurzaam, gezond en plezierig (samen)leven in de regio Deventer. Je neemt deel aan een netwerk waarin mogelijkheden zichtbaar worden en waar samenwerking ontstaat. Als je je aansluit, gaan we er vanuit dat je Bewust Deventer een warm hart toedraagt en dat je het platform onder de aandacht brengt bij je klanten en netwerk. 

Direct inschrijven!