Wie zijn we

Professionals en organisaties

Professionals en organisaties

Bewust Deventer is een levendig netwerk van professionals en organisaties die mensen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen interesse en expertise. 

Het netwerk biedt voor ieder wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, inzicht in jezelf, een ontspannende massage, voetreflexbehandeling er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Deventer die je verder kan helpen.

Coördinator

Coördinator

Mijn naam is Karin Spijkerman.

Ik woon met mijn man en twee dochters in Deventer. De stad waar ik ben geboren en opgegroeid.  In 2016 ben ik mijn eigen praktijk gestart als energetisch therapeut.

Omdat ik behoefte had aan uitwisseling met andere therapeuten en coaches ging ik op zoek naar een netwerk van bewuste ondernemers. Ik wilde graag samen met andere professionals bijdragen aan gezondheid, welzijn, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Het netwerk dat ik zocht bleek te bestaan, namelijk Bewust Netwerk. Het regionale netwerk Bewust Deventer was er nog niet. Na een aantal maanden voorbereiding is in maart 2017 het netwerk en de website van Bewust Deventer van start gegaan met mij als coördinator.

Meer weten? Neem gerust contact met me op!