Praktijk Zinzin(g), stem/zang, piano (akkoorden), beginselen ukelele

Praktijk Zinzin(g), stem/zang, piano (akkoorden), beginselen uke
Deventer

In m'n praktijk kan je groeien langs de muzikale weg. Ook voor zgn niet-muzikale mensen. Door de stem te bevrijden, evt met piano (akkoorden) en ukelele. Met mooie liedjes en improvisatie.

Je combineert je stem/zangles met je persoonlijke groei. Of vica versa. Bevrijdend te zingen, ook al is het heerlijk vals, je stem (evt) te combineren met een instrument zoals piano of ukelele. Op de piano leer je akkoorden en liedjes die je mooi vindt of die ik inbreng. Tekstinterpretatie komt ook altijd langs en op de ukelele leer je de beginselen. Ritmiek, combineren van hand/lichaam en stem, lichaamsgerichte oplossingen zoeken voor 'problemen' in de muzikale uitvoering. Zingen vanuit je basis, altijd landend in je lichaam zodat je resonantie tot haar of zijn recht komt en je stevig in je lijf landt. De kunst van het samenzingen, solistisch zingen en improviseren kan een onderwerp zijn, afhankelijk van de vraag.

Haar eigen muzikale voorkeur ligt bij Jiddische muziek, krachtliederen, engels- Nederlandstalige melancholie ;-). intieme, en de schwung uit de salsa :-). Ierse melodieën en muziek vanuit de diepte van ons hart. Marjoline Kampinga is uitgenodigd door het Rode Maanfestival in Twente voor (zang) workshops (Rite of the Womb) en voor het geven van concerten in oa het Etty Hillesum Centrum in Deventer.

Als je jezelf meer wilt presenteren in een groep of je hebt last van stem of keel kan je ook (subtieler) aan de slag. Dan is de muziek een hulpmiddel bij het spreken en staan vanuit je authenticiteit of lost het fysieke problemen op in het lichaam. Het lichaamsbewustzijn vergroot hierdoor. 

Marjoline Kampinga heeft zelf podiumervaring, geeft concerten en schrijft ook liedjes. Ze is te volgen op Facebook.

Over Praktijk Zinzin(g), stem/zang, piano (akkoorden), beginselen uke

Ik ben Marjoline Kampinga (1969), zang/stemcoach met een muziek- management- en yoga achtergrond. Moeder van twee prachtige kinderen en met een muziekpraktijk aan huis geef ik pianoles (akkoorden), de beginselen op de ukelele en stem/zang begeleiding natuurlijk.

Ik geef concerten en workshops. In 2017 en straks in juni 2018 onder andere op het Rode Maan festival in Saasveld.

Via opleidingen aan het Conservatorium in Utrecht, Kunstmanagement ook in Utrecht en later de Raja Yoga opleiding in Ilpendam yogalessen gegeven, muziekcursussen georganiseerd, bij Rijkswaterstaat en ROC gewerkt, bij het Noord-Hollands Philharmonisch orkest de PR gedaan heb ik een rijkdom aan ervaring opgedaan. Veel persoonlijke ontwikkelingscursussen gedaan zoals Tools for Life, Jade-ei, lichaamswerk, contactimprovisatie.

Vanaf 2008 een eigen praktijk gestart met yogalessen en stem/zanglessen. Rite of the Womb een aantal malen gegeven en in 2017 meegewerkt aan de CD Sources of Inspiration met improviserende zang vanuit de stilte.

Tijdens de stemlessen wordt de stem bevrijd van datgene wat hapert. Soms in het keelgebied, maar doorstroom kan ook in het bekkengebied plaatsvinden.

De ene keer komen mensen een jaar of half jaar muzieklessen volgen en de andere keer voldoet een reeks van 5 sessies.

Als je nieuwsgierig bent en je eigen bruisende ik weer aandacht wilt geven, ben je van harte welkom.

met een warme groet

van Marjoline Kampinga

ook te volgen op facebook


Praktijk Zinzin(g), stem/zang, piano (akkoorden), beginselen ukelele

Marjoline Kampinga

Gooierstraat 5
7416 XA Deventer

Praktijk Zinzin(g), stem/zang, piano (akkoorden), beginselen ukelele