Regie op Koers, Praktijk voor MatriXcoaching en hypnotherapie

Regie op Koers, Praktijk voor MatriXcoaching en Hypnotherapie
Deventer

Op eigen kracht werken aan jezelf! Hypnose helpt je om problemen met o.a. angsten, trauma's, fobieën, burn-out en stress op te lossen. Je komt letterlijk tot rust!

Kinderhypnose

Kinderen beleven de wereld op een hele eigen manier. Ze maken leuke dingen mee, maar ook dingen die niet leuk zijn. Vaak herken je de dingen wel waar je eigen kind mee rondloopt. Soms komen ze ook door de ervaringen die je kind heeft opgedaan. Denk maar eens aan angsten, onzekerheden, onverklaarbare buikpijn of hoofdpijn waar de dokter geen medische oorzaak voor heeft of andere klachten zoals bedplassen, nachtmerries of driftbuien.

Alles speelt mee waardoor kinderen klachten en problemen kunnen ontwikkelen. Want hoe vaak zien we ons eigen gedrag niet terug in onze kinderen. Wanneer jij de  verandering maakt, verander jij al zoveel dingen bij je kind zodat die kan opgroeien op hun eigen manier zonder deze beperkingen. Hoe gaaf zou het voor je zijn als jij je kind kunt laten groeien door zelf je eigen groei in gang te zetten?

Angsten en fobieën

Angst zelf is niet verkeerd. Het is een natuurlijke reactie van het lichaam, die zegt dat je in actie moet komen. Je moet gevaar bestrijden of juist ervoor wegrennen. Maar wat als het je in je greep houdt? Wat doe je dan?

Trauma's, PTSS en Regressie

Problemen die je nu ervaart, vinden vaak hun oorsprong in het verleden. via regressietherapie kunnen uiteenlopende problemen worden verwerkt. Angsten, trauma's, stress en tekenen van burn-out. De problematiek kan zowel lichamelijk, psychisch als emotioneel zijn.

Over Regie op Koers, Praktijk voor MatriXcoaching en Hypnotherapie

Wat leuk dat ik je hier mag begroeten. Wees welkom. Ik zal me even voorstellen. 

Ik ben Erica Koers, professioneel MatriXpractitioner en Hypnotherapeute. Een vorm van coaching/therapie die zich niet op de problematiek focust, maar op de gevoelens die het oproept en het vermogen om dit vanuit jezelf om te zetten in iets positiefs.

Ervaringsdeskundige

Sinds een jaar weet ik zelf dat ik ADHD heb. Als kind liep ik steeds tegen dingen aan, werd ik niet begrepen en cijferde ik mezelf weg om maar niet anders gevonden te worden.
Dat mijn hoofd altijd één grote chaos was, honderden gedachten tegelijk aanwezig waren en ik al het eindresultaat zag terwijl er net uitleg over een opdracht gegeven werd. Voor mij heel erg logisch. Voor mijn omgeving duidelijk niet. 

Jarenlang heb ik hulp gezocht voor mijn kinderen vanwege een ziekenhuistrauma en het vermoeden dat mijn zoons autisme/ASS hebben. Keer op keer werden we niet gezien of gehoord. Tot ik de MatriXmethode ontdekte en mijn zoon van zijn ziekenhuistrauma afhielp in een enkele sessie. Een trauma dat niet alleen hem in zijn greep hield, maar effect had op iedereen in ons gezin.
En nu zijn er diverse diagnoses voor ASS en ADHD in mijn gezin bekend. Maar een diagnose op zich brengt je niet verder. Behandeling en kijken naar jouw kwaliteiten en die van je kind wel. Want zo kan je weer floreren. Dat is wat ik met mijn coaching wil bereiken. 

Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie!


Regie op Koers, Praktijk voor MatriXcoaching en Hypnotherapie

Erica Koers

De Gashub, Zutphenseweg 23
7418 AG Deventer

Regie op Koers, Praktijk voor MatriXcoaching en hypnotherapie