Regie op Koers, Praktijk voor MatriXcoaching en hypnotherapie

Regie op Koers, Praktijk voor MatriXcoaching en Hypnotherapie
Deventer

Op eigen kracht werken aan jezelf! Neem de regie over je eigen leven terug! Problemen met concentreren, een vol hoofd, angsten, trauma's, weinig zelfvertrouwen, slaapproblemen en leerproblemen kunnen met deze methode worden opgelost.

Een vol hoofd

Iedereen heeft zijn eigen manier van opruimen. Fysiek en mentaal. Wanneer informatie niet goed geordend of opgeruimd is kun je die niet meer terugvinden. Ik leer jou je informatie te ordenen en op te slaan zodat jij jouw informatie weer terug kunt vinden. 

Leren HOE te leren

Ik leer je handige strategieën en ezelsbruggetjes om informatie inzichtelijk te maken voor jezelf en om het slim te ordenen. Technieken die je hierna zelf kunt toepassen. De inhoud wordt op jou afgestemd en op jouw leerproblemen.  

Emotionele problemen

We kennen allemaal de spreekwoordelijke emmer die overloopt. Alles wordt teveel. Ik help je om negatieve herinneringen - en de emoties die erbij komen kijken - om te zetten in neutrale/positieve gevoelens.

Workshops

Werken aan jezelf, aan problemen waar je in je dagelijkse doen en laten tegenaan loopt. Daar draait het om in mijn workshops. Concentratieproblemen, leerproblemen, een vol hoofd, weinig zelfvertrouwen, etc. etc. In groepjes van 4 tot 12 personen werken we hier aan. Er zijn workshops zowel voor kinderen als voor volwassenen.

 

 

Over Erica Koers

Wat leuk dat ik je hier mag begroeten. Wees welkom. Ik zal me eerst even voorstellen. 

Ik ben Erica Koers, professioneel MatriXpractitioner en Hypnotherapeute. Een vorm van coaching/therapie die zich niet op de problematiek focust, maar op de gevoelens die het oproept en het vermogen om dit vanuit jezelf om te zetten in iets positiefs.

Ervaringsdeskundige

Met één van onze kinderen hebben we zelf ervaren wat het is om te leven met een trauma. Een trauma dat niet alleen de persoon zelf in zijn greep houdt, maar effect heeft op iedereen in het gezin. Een ziekenhuistrauma dat ruim 10 jaar lang heeft geduurd ondanks diverse therapieën. Toen ik de kracht van de MatriXmethode en hypnotherapie ervaarde ben ik dit in gaan zetten. In 20 minuten tijd was het trauma verwerkt. Het ziekenhuis werd weer een ziekenhuis. De rust kwam weer terug. Dat is wat het mij en mijn gezin heeft gegeven en wat ik met mijn coaching wil bereiken.

Geen jarenlange therapieën, maar kortstondige behandelingen met direct merkbaar verschil. Eigen kracht, eigen regie. Jouw regie op koers. 

Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie!


Regie op Koers, Praktijk voor MatriXcoaching en Hypnotherapie

H.G. Gooszenstraat 1a, 1e etage kamer 17
7415 CL Deventer

Regie op Koers, Praktijk voor MatriXcoaching en hypnotherapie