Regie op Koers, Praktijk voor MatriXcoaching en hypnotherapie

Regie op Koers, Praktijk voor MatriXcoaching en Hypnotherapie
Deventer

Op eigen kracht werken aan jezelf! Neem de regie over je eigen leven terug! Problemen met concentreren, een vol hoofd, angsten, trauma's, weinig zelfvertrouwen, slaapproblemen en leerproblemen kunnen met deze methode worden opgelost.

Een vol hoofd

Iedereen heeft zijn eigen manier van opruimen. Fysiek en mentaal. Wanneer informatie niet goed geordend of opgeruimd is kun je die niet meer terugvinden. Ik leer jou je informatie te ordenen en op te slaan zodat jij jouw informatie weer terug kunt vinden. 

Leren HOE te leren

Ik leer je handige strategieën en ezelsbruggetjes om informatie inzichtelijk te maken voor jezelf en om het slim te ordenen. Technieken die je hierna zelf kunt toepassen. De inhoud wordt op jou afgestemd en op jouw leerproblemen.  

Emotionele problemen

We kennen allemaal de spreekwoordelijke emmer die overloopt. Alles wordt teveel. Ik help je om negatieve herinneringen - en de emoties die erbij komen kijken - om te zetten in neutrale/positieve gevoelens.

 

 

 

 

Over Regie op Koers, Praktijk voor MatriXcoaching en Hypnotherapie

Wat leuk dat ik je hier mag begroeten. Wees welkom. Ik zal me even voorstellen. 

Ik ben Erica Koers, professioneel MatriXpractitioner en Hypnotherapeute. Een vorm van coaching/therapie die zich niet op de problematiek focust, maar op de gevoelens die het oproept en het vermogen om dit vanuit jezelf om te zetten in iets positiefs.

Ervaringsdeskundige

Sinds een jaar weet ik zelf dat ik ADHD heb. Als kind liep ik steeds tegen dingen aan, werd ik niet begrepen en cijferde ik mezelf weg om maar niet anders gevonden te worden.
Dat mijn hoofd altijd één grote chaos was, honderden gedachten tegelijk aanwezig waren en ik al het eindresultaat zag terwijl er net uitleg over een opdracht gegeven werd. Voor mij heel erg logisch. Voor mijn omgeving duidelijk niet. 

Jarenlang heb ik hulp gezocht voor mijn kinderen vanwege een ziekenhuistrauma en het vermoeden dat mijn zoons autisme/ASS hebben. Keer op keer werden we niet gezien of gehoord. Tot ik de MatriXmethode ontdekte en mijn zoon van zijn ziekenhuistrauma afhielp in een enkele sessie. Een trauma dat niet alleen hem in zijn greep hield, maar effect had op iedereen in ons gezin.
En nu zijn er diverse diagnoses voor ASS en ADHD in mijn gezin bekend. Maar een diagnose op zich brengt je niet verder. Behandeling en kijken naar jouw kwaliteiten en die van je kind wel. Want zo kan je weer floreren. Dat is wat ik met mijn coaching wil bereiken. 

Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie!


Regie op Koers, Praktijk voor MatriXcoaching en Hypnotherapie

Erica Koers

De Gashub, Zutphenseweg 23
7418 AG Deventer

Lid van beroepsvereniging

Regie op Koers, Praktijk voor MatriXcoaching en hypnotherapie