Innerlijk kind-, adem-, trauma-, en lichaamswerk

Praktijk Innertrans - Persoonlijke groei en geluk
Deventer

Welkom bij praktijk Innertrans, praktijk voor therapie, training en meditatie in Deventer. Ik geef ervarings- en lichaamsgeoriënteerde psychotherapie: dit helpt je op weg om de persoon te worden die je in wezen bent. Tevens neurofeedbacktrainingen.

Hoe maak je verbinding met wie je bent? Vaak zoeken we antwoorden buiten ons zelf. Een ontdekkingstocht begint in je zelf. Hier liggen antwoorden die je terugbrengen bij je essentie. 
 

VINDEN VAN JE ZELF
Ontdekken wie je werkelijk bent, gaat over loslaten van overlevingspatronen en overtuigingen die je huidige leven (nog steeds) beïnvloeden. Je leert verbinding te leggen met wie je bent.

HOE
Ervaren, (h)erkennen, en uiten. Aanwezig worden in je lichaam door middel van ademen, aarden en lichaamsbewustzijn, in contact gaan met verschillende delen in je zelf. Je wordt uitgenodigd jezelf te trainen en te vertragen.

RESULTAAT
Je bent meer aanwezig in je lichaam en meer bewust van je lichaam, hierdoor wordt je bewust van je leven. Er ontstaat vertrouwen in je zelf, je ervaart meer energie, kracht en ontspanning. Relaties worden meer liefdevol en je hart en hoofd zijn verbonden.

METHODES
Ademwerk, bio-energetica, co-dependency, innerlijk kindwerk, Gestalt, geleidefantasie, intuïtief schrijven, lichaamswerk, meditatie, neurofeedback, systemisch werk, traumaheling, visualisaties, voice dialogue.
 

Over Praktijk Innertrans - Persoonlijke groei en geluk

Mijn naam is Margot Dopheide (1967). Daarnaast draag ik ook mijn spirituele naam Shunya. De eerste is mijn geboortenaam, mijn tweede naam wijst mijn innerlijke pad. Ze zijn beide belangrijk en vormen wie ik ben. Dat is mijn innerlijke reis, een pad dat ik blijf bewandelen. Er valt zoveel moois in mij te ontdekken.

Reizen vind ik fijn, het ontdekken van nieuwe gebieden, het ervaren van een andere cultuur.  Vanaf het moment dat ik meer naar binnen ging, mijzelf ging leren ontdekken, is dat mijn belangrijkste reis geworden. 

Even terug in de tijd. Als kind was ik vrolijk en spontaan. En ik sloot mij af. De buitenwereld was anders dan ik had verwacht. Dit matchte niet met mijn binnenwereld, waarin ik in een eigen wereld leefde. In mijn ogen was iedereen, de buitenwereld, beter dan ik.

Ontmoetingen brachten mij op pad van bewustzijn. Op het moment dat ik mijn lief ontmoette ging dit in een stroomversnelling door het samen volgen van man-vrouwtrainingen.  Dat bracht mij van mijn stuk, ik kwam pijnlijke delen in mijzelf tegen, verdriet en wanhoop, om vervolgens mijzelf te gaan ontdekken: liefdevol, zacht, krachtig en puur. Mijn reis naar mij zelf was begonnen.

Deze groei ontwikkelde zich verder, vanaf 2008 volgde ik trainingen en de opleiding voor Primal Rebirth therapeut aan het Aumm Instituut.
In 2010 startte ik met het begeleiden van aardemeditaties en dit was een eerste stap in het begeleiden vanuit mijn hart en tegelijk in contact te zijn met mijn essentie en met anderen.

In mijn begeleiding als therapeut en coach, werk ik lichaamsgerorienteerd. Via de weg van je hoofd naar je hart, je adem en naar je lichaam, leer je in het hier en nu te komen. Luisteren naar je lichaam is naast werken met verschillende delen in jezelf, waaronder het innerlijk kind, een essentieel deel in mijn werk.

Ik begeleid je graag op jouw pad. Plezier en ontspanning zijn belangrijk in mijn leven en zeker ook in mijn werk. Hiermee kun je jouw ontdekkingsreis maken richting kracht, liefde en wijsheid die in jou geborgen liggen.

Je bent van harte welkom.

Hartelijke groeten,
Margot Shunya Dopheide


Praktijk Innertrans - Persoonlijke groei en geluk

Margot Shunya Dopheide

Zutphenseweg 55
7418 AH Deventer

Lid van beroepsvereniging

Innerlijk kind-, adem-, trauma-, en lichaamswerk