Dru Yoga en meditatie

Praktijk Care
Nijbroek

Ik geef Dru Yogalessen in Deventer, De Horizon (Kon. Wilhelminalaan 20) op maandagavond en woensdagochtend en in Twello Zorgboerderij Sterrenland op dinsdagavond . Met meditatie, yogaseries met zachte vloeiende bewegingen, kernstabiliteit, dynamische

Ik heb ruime ervaring in yogales geven. Het is een mix van meditatie, dynamische warming up, Dru Yoga met series van zachte vloeiende bewegingen, trainen in kernstabiliteit (core stability), Healing Tao/Chi Kung oefeningen, diepe relaxatie. Mijn ervaring in loslaten en bij jezelf komen, bij je essentie, realiseren wat je ten diepste bent, klinken door in mijn lessen. Uit het hoofd, in je lijf en vooral in je Hart is wat je leert. Terug naar je pure staat van Zijn. Leeg worden en moeiteloos leven. Met vreugde en plezier, in verbinding met de wereld om je heen, in het hier en nu. Regelmatig geef ik ook meditatieles en verdiepingsdagen.

Over Praktijk Care

Mijn naam is José Starmans, ik ben van 1961. Ik heb 3 volwassen zoons. Van kinds af aan staat trouw zijn aan mijzelf op de eerste plaats en laat ik mij niet afleiden. De vraag waarom ben ik op aarde, wat heb ik hier te doen, is mijn richtlijn. Inmiddels heb ik ook geleerd te genieten en te ontvangen en het teveel aan verantwoordelijkheidsgevoel van mij af te laten glijden. Graag begeleid ik mensen om hun eigen koers te varen. Ik werk ook graag met groepen, dan ontvang ik informatie van eenieder die aanwezig is en vanuit een hoger bewustzijn. Mijn doel is om ieders ware kracht voelbaar te maken, al die krachten te bundelen en daarmee de wereld om ons heen te harmoniseren. Mijn onderzoek is het ontdekken van de magie in ons leven, het vrij komen van beperkingen. Mijn herinneringen van voor ik op aarde kwam, helpen mij hierbij. Werken en communiceren vanuit stilte heeft mijn voorkeur.


Praktijk Care

José Starmans

Westererf 14
7397PB Nijbroek

Lid van beroepsvereniging

    Dru Yoga Docenten
Dru Yoga en meditatie