Compassionate Inquiry (methode Gabor Maté)

Lichtvoetig.nl/ en Liefdevolzelfonderzoek.nl
Vilsteren

Compassionate Inquiry is ontwikkeld door Gabor Maté. De methode helpt bij angst, depressie, trauma, stress, verslaving en relatieproblemen. Het brengt je compassie en acceptatie, wijsheid en moed. Het opent je hart voor jezelf en anderen

Ik help je graag om lekker in je vel te komen zitten. Ik bied je professionele begeleiding bij het onderzoeken van emotionele blokkades en vastzittende overtuigingen. Ik zorg voor een veilige omgeving, waarbij ik op je afstem. Ik hoor je, zie je en stel je vragen. Met behulp van mijn aandacht kan jouw houding naar jezelf verzachten. Je maakt ruimte voor je emoties en je oude pijn - pijn die je soms al heel lang hebt weggestopt. Je onderzoekt je gevoelens en gedachten. Kloppen die oude ideeën nog wel die jouw leven zo lang gekleurd hebben? Het is tijd om gedachten als "Ik ben niet goed genoeg. Ik moet er voor anderen zijn. Ik had anders moeten zijn" te transformeren. Je leert die gedachten te plaatsen waar ze horen - in je verleden. 

Het is liefdevol zelfonderzoek. Je gaat compassie voelen voor jezelf. Je gaat erkennen hoeveel impact bepaalde gebeurtenissen op je leven hebben gehad. En tegelijkertijd ga je de moed vinden om je zelfbeeld niet langer te laten bepalen door wat je hebt meegemaakt. Je bent zoveel meer! Je vindt de moed om nieuwe stappen te zetten en je authentieke kracht te vinden. Je bent klaar voor een leven vol zelfvertrouwen, plezier en levenslust.

Mijn sessies doe ik meestal online. Het is vaak heel prettig om in je eigen vertrouwde omgeving zulke gesprekken te voeren. Mocht je liever live willen werken, dan ben je welkom in Vilsteren - zo'n 40 minuten rijden van Deventer.

Je bent van harte welkom.

Over Lichtvoetig.nl/ en Liefdevolzelfonderzoek.nl

Jantine Gerbscheid

In Lichtvoetig werkt Jantine Gerbscheid samen met Monique ten Tusscher. Ze geven samen dans- en zangdagen in Deventer. Monique is stembevrijder en Jantine geeft biodanza.

Jantine heeft een achtergrond van psychologie, onderwijs, training en coaching. Ze werkt al lang met voice dialoguie (de psychiologie van de verschillende delen/ 'ikken'). Ze heeft jarenlange ervaring met de kennis en wijsheid van de native Americans. Een paar jaar geleden leerde ze het werk van Gabor Maté kennen. Daar is ze helemaal door gegrepen. Zie liefdevolzelfonderzoek.  Ze werkt online via zoom. Compassie is  Van jezelf gaan houden en jezelf accepteren. Dan ontwikkel je als vanzelf ook compassie voor anderen. 

Monique ten Tusscher heeft een (levens) coachingspraktijk in Amsterdam en Vilsteren (unlimitepotential). Ze is stembevrijder en nog veel meer. Ze draagt graag bij aan de groei en bloei van de ziel en het ontluiken van ieders potentieel. 'Als je je leven vanuit je essentie leeft, leef je in een natuurlijke synchroniciteit en verbinding met anderen en met alle Leven'. Eenheidsbewustzijn is wat haar drijft. Ze werkt ook als mediator en relatiecoac

Ze zijn van plan zang- en dansdagen in Deventer te organiseren rond de Latifa. Dat is een prachtige soefi meditatie van zeven stappen. Het wordt een training van zeven stappen op zeven dagen met stembevrijding, biodanza, en andere invaslhoeken. Een training voor hart en ziel waarin al hun kwaliteiten samen komen. 


Lichtvoetig.nl

Jantine Gerbscheid en Monique ten Tusscher

2e Laurierdwarsstraat 51B
1016RA Vilsteren

Lid van beroepsvereniging

Compassionate Inquiry (methode Gabor Maté)