Touch of matrix, Bars ,Dao Healing, helende massage, procesbegeleiding

Praktijk Care
Nijbroek

Bij Touch of Matrix leer je je te verbinden met je Ware Zelf en de Leegte. Hierdoor worden klachten opgelost omdat energie lading wordt losgelaten waar je normaal niet bij komt. Bij Bars wordt je bevrijd doordat punten op het hoofd aangeraakt worden

Bij mijn behandelingen leer je jezelf te bevrijden door verbinding met je Ware Zelf en de Leegte. Bij Touch of Matrix wordt je letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht om ballast los te laten en je leven positief te creëren. 

Bij Bars gaan banen open vanuit je hersenen doordat ik punten op je hoofd aanraak. Zo wordt je gereset en ga je leven vanuit je mogelijkheden die bevrijden.

 Dao Healing: heling door verbinding met de Leegte, Dao, via een mantra die ik zing en mijn handhoudingen.

Helende Massage: Intense aandachtsvolle aanraking waardoor blokkades vrij komen en de energie weer helemaal gaat stromen.

Mijn behandelingen gaan meestal gepaard met een stuk coaching, waarin ik je gereedschap geef om in je dagelijks leven te gebruiken in je proces van heling en groei.

 

 

 

Over Praktijk Care

Mijn naam is José Starmans, ik ben van 1961. Ik heb 3 volwassen zoons. Van kinds af aan staat trouw zijn aan mijzelf op de eerste plaats en laat ik mij niet afleiden. De vraag waarom ben ik op aarde, wat heb ik hier te doen, is mijn richtlijn. Inmiddels heb ik ook geleerd te genieten en te ontvangen en het teveel aan verantwoordelijkheidsgevoel van mij af te laten glijden. Graag begeleid ik mensen om hun eigen koers te varen. Ik werk ook graag met groepen, dan ontvang ik informatie van eenieder die aanwezig is en vanuit een hoger bewustzijn. Mijn doel is om ieders ware kracht voelbaar te maken, al die krachten te bundelen en daarmee de wereld om ons heen te harmoniseren. Mijn onderzoek is het ontdekken van de magie in ons leven, het vrij komen van beperkingen. Mijn herinneringen van voor ik op aarde kwam, helpen mij hierbij. Werken en communiceren vanuit stilte heeft mijn voorkeur.


Praktijk Care

José Starmans

Westererf 14
7397PB Nijbroek

Lid van beroepsvereniging

    Dru Yoga Docenten
Touch of matrix, Bars ,Dao Healing, helende massage, procesbegeleiding