Sjamanisme | Welsum

Ik beoefen het sjamanisme "op het pad van de Inca". Dit doe ik als "mesa carrier". Dit is een bijzonder goede combinatie gebleken met het mediumschap.

Een Mesa Carrier is iemand die een persoonlijke en intieme relatie met de onzichtbare wereld heeft ontwikkeld. Dit met het oog op het totale wel-zijn en Eenheid in dienst van de mensheid en Moeder Aarde. Deze relatie is opgewekt door middel van zelf-veroorzaakte, veranderde staten van bewustzijn, rituele ceremonies, voortvarendheid, door verantwoordelijkheid te nemen en bewustzijn. Dit wordt niet opgewekt door het gebruik van drugs.

De wereld wordt weerspiegeld in ons. De Mesa Carrier heeft geleerd en leert steeds meer om een visionair waarnemer te zijn. Alles is met elkaar verbonden. Alles reageert en is in een onderling afhankelijke relatie tot alles. De Mesa Carrier kan een bemiddelaar van deze verbindingen worden of zijn. Alles transformeert. Materie is de dichtere vorm van de Geest. Geest is de subtiele vorm van materie. Alles is in vibratie. Mesa Carriers kunnen katalysatoren zijn van verandering. Alles reageert op gerichte bedoelingen; de intentie. Intentie, zuivering, bescherming en gronding zijn onmisbaar binnen de sjamanistische praktijk. De Mesa Carrier moet zichzelf kennen om anderen te kunnen helpen.

De Mesa Carrier heeft de taak om tot een goede relatie te komen en een eerbiedige omgang te hebben met de zichtbare en onzichtbare wereld, om zo tussen werelden te bemiddelen ten behoeve van zichzelf en anderen, net als bij mediumschap.
 

 

Over Margreeth van Eersel | Welsum

Ik ben Margreeth, erg enthousiast en vol levensvreugde al heb ik ook het nodige achter de kiezen gekregen.
Ruim 36 jaar werkzaam geweest in de reguliere gezondheidszorg (A, Z en B).

Samen met mijn man Johan heb ik een praktijk in Welsum en een B&B, waarbij privacy gewaarborgd is.
Johan is bezig met het energetisch werk (magnetiseren) en coachen, dit doet hij naast zijn normale werkzaamheden als manager voor een gemeente.
Ik richt me op sjamanisme, mediumschap, natuurgeneeskunde en voeding.

Beiden zijn we HBO geschoold en hebben beide een AGB code zodat onze cliënten mogelijk kunnen declareren bij de zorgverzekeraar.
In onze B&B bieden we retraites aan inclusief volpension en coaching.
En uiteraard is het ook mogelijk om er gewoon een paar dagen tussenuit te zijn en je eigen maaltijden te organiseren.


Foto 1 Margreeth van Eersel Foto 5 Margreeth van Eersel Klik om te vergroten

Andere Wereld Therapie & Training
Margreeth van Eersel


Professionals in de categorie Sjamanisme

Acupunctuur Astrologie Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Healing en reading Hypnotherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Sjamanisme Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Deventer
Bewust Deventer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!