praktijk voor energetische massage, ademwerk en bewustwording | Vaassen

Alle klachten, lichamelijk, psychisch-emotioneel, hebben een grote invloed op ons gehele systeem.

Ik werk met de krachtige universele energie voor heling op spiritueel, emotioneel, mentaal en lichamelijk/fysiek niveau. 

Vanuit gelijkwaardigheid ben ik in contact met mensen, o.a. ter ondersteuning bij persoonlijk ontwikkeling- en bewustwordingsprocessen. Als klankbord en spiegel,  Ik luister met aandacht, reflecteer en confronteer waar nodig.                                 

Vanuit een veilige bedding gaan mensen ontdekken hoe het leven nog vrijer en gelukkiger geleefd kan worden. Dit begint bij een reis naar binnen.

Wetende dat alles al (latent) aanwezig is om het weer (opnieuw) ontdekt te worden en je geluk weer toe te "eigenen", dat is onze geboorterecht.

Ik geloof in het zelfgenezend vermogen van de mens in z'n totaliteit, ieder doorloopt daarbij zijn eigen pad/proces, in zijn eigen tempo. Acceptatie en overgave aan wat is...elke keer weer opnieuw in het moment.
 

Weinig woorden, veel voelen...

“The wound is the place where the Light enters you.”
― Rumi

Over Rianne Wijninga | Vaassen

Ik heb me altijd al verbonden gevoeld met het spirituele. Als jong meisje brandde ik al kaarsjes en wierook, luisterde New Age muziek en zat op yoga. Maar ik voelde me ook onbegrepen, niet gezien en gehoord en leefde in een soort roes.  

Ik vond het moeilijk om echt mezelf te zijn en achteraf kan ik zeggen dat ik niet geaard was.  Ik vond ook het contact met mensen spannend en eng.                                                                                                                                            

Toch diep in mij wist ik dat er iets was van een grotere kracht die ons leid. Ik heb ook altijd ondersteuning gevoeld. En toch was ik heel lang een zoeker...

Toen ik 27 jaar was overleed mijn moeder. Toen een paar jaar later ook nog een lange liefdesrelatie beindigde, was het voor mij een duidelijke stap om echt bewust op pad te gaan naar mezelf. Ik heb me verdiept in verschillende stromingen. Oa. via Sjamanisme, Boedisme, Tantrisme, Metafysische Astrologie. Maar vooral ook door ademwerk en Ayahuascaceremonies is er veel getransformeerd.                                           

Dit alles heeft mij veel inzichten gegeven en echt veel verdieping gebracht. Ik kon terugkijken hoe ik altijd vanuit verzet of strijd heb geleefd en hoeveel energie me dat heeft gekost. Nu kan ik mezelf accepteren en me veel makkelijker overgeven aan mijn innerlijke processen, vanuit overgave aan het leven.                                                    

Naast deze zoektocht naar mezelf heb ik jarenlang gewerkt in de zorg voor mensen met een beperking, op woongroepen en op een kunstzinnige dagbestedingslocatie. Ik heb dit werk altijd met veel plezier gedaan, alleen er ging ook veel energie in verloren. Al heel lang wist ik ook dat ik op den duur een keer voor mezelf ging beginnen. Deze ontdekkingstocht heeft lang geduurd. Uiteindelijk werd het steeds helderder en kreeg het een vorm. Sinds juni 2016 heb ik mijn eigen praktijk voor massage, ademwerk en bewustwording, waar ik met veel plezier en toewijding werk.

Agenda Aards en Hemels


Foto 1 Rianne Wijninga Foto 2 Rianne Wijninga Foto 3 Rianne Wijninga Foto 4 Rianne Wijninga Foto 5 Rianne Wijninga Klik om te vergroten

Aards en Hemels
Rianne Wijninga


Professionals in de categorie Lichaamswerk

Acupunctuur Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Retraites Sjamanisme Traumatherapie Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Deventer

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Deventer