Je energie in balans | Deventer

Een aurareading is een bijzonder manier van waarnemen. Je krijgt zicht op je energie op verschillende aandachtsgebieden (chakra's) die elk een eigen thema hebben. Het zijn vertrouwde onderwerpen zoals denken, voelen en doen, die echter  op heel andere en verrassende  belicht worden.
Ik vergelijk het vaak met een rontgenfoto, dan zie je ook dingen die een geoefend oog voor je kan interpreteren. Gelukkig gaat het niet over ziek zijn, maar over kracht en hoe je die verder kunt ontwikkelen.
Aan het einde van het consult  kun je met je eigen vragen terecht: meestal zijn ze al in de interpretatie aan bod geweest, maar zo niet, dan beantwoord ik ze graag voor je.

Je kunt met mij ook in gesprek gaan om helderheid te krijgen over onderwerpen die jou aan het hart gaan en jouw ziel raken. Een reading is dan vaak een goede eerste stap. Het scheelt veel tijd, omdat we meteen doordringen tot jouw kern.

Is je vraag niet helder en voel je vooral dat je vast zit? Dan kan een energieconsult je dus inzicht en nieuw elan geven. Je  krijgt vertrouwen en kunt weer verder,  zo volgen er dan ook als vanzelf concrete stappen. Voor alle helderheid: ik doe geen voorspelling over de toekomst. Ik ben geen paragnost.

 

Over Marjolein Rikmenspoel | Deventer

In 2002 ben ik gestart met Notos om me te vestigen als professioneel aurareader. Ik ben aangesloten bij de enige beroepsvereniging van Nederland en geef al jaren readings tot grote tevredenheid van mijn klanten. Ik vind het fascinerend om telkens weer ''een andere werkelijkheid'' te kunnen waarnemen, echt het innerlijk te kunnen zien met andere ogen.
Jou kan ik dat dus ook laten zien! Zo kan je leren anders naar jezelf te kijken!

Ik ben opgeleid door het Centrum voor Effectieve Intuitie. De oprichtster hiervan is Carolina Bont, die bekend is van verschillende boeken over innerlijke kracht en energie. In die periode van mijn leven bezocht ik met regelmaat de spirituele gemeenschap van Findhorn (Schotland). Ik heb hier ook de training voor het begeleiden van het Transformatiespel gevolgd. Op basis van deze ervaringen en inzichten heb ik twee boeken geschreven over spirituele intelligentie (uitgebracht bij Altamira in 2005 en bij Ten Have in 2010).

Tegenwoordig werk ik als geestelijk verzorger in de zorg. Ik combineer dit werk met mijn juridische achtergrond in een specialisatie gezondheidsrecht. Ik ben gespecialiseerd in het onderwerp euthanasie en volg de ontwikkelingen rond voltooid leven nauwgezet.
Denken en doen vanuit het hart is mijn motto.

Jij bepaalt de kwaliteit van je leven. Ik zet je graag in je kracht!


Foto 1 Marjolein Rikmenspoel Foto 3 Marjolein Rikmenspoel Klik om te vergroten

Notos
Marjolein Rikmenspoel


Professionals in de categorie Healing en reading

Acupunctuur Astrologie Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Retraites Sjamanisme Traumatherapie Voetzorg & Voetreflexologie Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Deventer

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Deventer