Nadere kennismaking met Voetreflexologe Chantal Dijkman en Kosmisch Astrologe Lia Ouëndag

Wij vonden raakvlakken bij elkaar in onze doelstellingen en passie, zoals:

  • Aarding, aanwezigheid in het leven, keuzes maken en de cliënt ondersteunen in het nemen van verantwoordelijkheid voor zichzelf
  • Zielscontact, we kijken allebei verder dan de basis vakkennis wat zit er achter...?
  • We dragen via ons werk bij aan (be)rust(ing) ,  en zelfrealisatie,
  • Verbanden! We zien allebei verbanden

Na een uurtje met elkaar op het terras is de conclusie van Chantal en Lia dat je bij hun allebei mooie grote stappen kunt zetten en jezelf verder kunt ontwikkelen.

 

Chantal

Chantal heeft haar eigen praktijkruimte in Twello. Ze is sinds 7 jaar actief met voetreflex en heeft haar 4-jarige hbo-opleiding in Alkmaar afgerond waarna ze vanaf januari 2018 echt volledig haar praktijk tot bloei laat komen.

 

Het is voor haar een heel bewuste keuze geweest vanuit haar opleiding sociaalpedagogische werk haar hart te volgen in het vak van voetreflexologie. En zo verschil uitmaakt in benadering, andere soort behandelingen zoals kleur focus op de voet (toetje na de behandeling) en ook bv hormoon- en antistress behandelingen. Chantal is afgestemd, bijzonder ontwikkeld voor haar 25 jaar en sterk sensitief, helder, afstemmend en in staat de verbanden te zien. Binnenkort gaat ze samenwonen met haar vriend in Deventer nadat de verbouwing nu grotendeels achter de rug is.

 

Lia

Lia heeft naast de praktijk in Deventer ook een praktijk in Den Haag en biedt regelmatig consultdagen aan in Vorden en Doorwerth. Zij ontvangt steeds meer buitenlandse aanvragen en slaat haar vleugels breder uit. Zij is 46 jaar en leeft samen met haar twee kinderen en fries paard Bo.

 

Ze is erg passievol en gedreven. Ze vindt iedere persoon uniek met zijn eigen unieke kwaliteit. Ze is geboeid door de natuurkrachten en vertaalt dit naar het gewone leven. Door o.a. mooie wereldreizen heeft ze een link kunnen naar leggen meer universele, astronomische informatie.  Ze helpt je inzicht te krijgen in jouw zielsplan, talenten, tendens en geeft zielsrichting. Dit kan individueel maar ook werkt ze voor bedrijven om uit elke werknemer de beste kwaliteiten naar boven te krijgen.”

 

Ze kijkt anders dan de meeste astrologen, door rekening te houden met de werkelijke stand van planeten en sterren. De aarde verandert en daardoor ook alles er omheen. De astrologie is doorontwikkeld en planeet energieën verdienen een actuele interpretatie passend bij de Nieuwe Astrologie.

 

Heerlijk voorjaar gewenst, graag tot ziens onder de voet of onder de sterren!

 

Wil je graag meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Chantal Dijkman, Warme Hand, praktijk voor voetrefelexologie

Lia Ouëndag, Universe Astrology, astrologie van deze tijd

 

Karin Spijkerman

Mijn naam is Karin Spijkerman. Ik woon met mijn man en twee dochters in Deventer. De stad waar ik ben geboren en opgegroeid.  In 2016 ben ik mijn eigen praktijk gestart als energetisch therapeut.

Omdat ik behoefte had aan uitwisseling met andere therapeuten en coaches ging ik op zoek naar een netwerk van bewuste ondernemers. In maart 2017 is het netwerk en de website van Bewust Deventer van start gegaan met mij als coördinator.

Voor en met professionals bezig zijn met gezond, duurzaam en plezierig leven in en rond Deventer. Dat maakt me blij en daar krijg ik veel energie van!

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...