Universe Astrology | Richtingaanwijzer voor hart & ziel | Deventer

Universe Astrology geeft vorm aan de Astrologie van déze tijd! Deze ontwikkelde astrologische werkwijze is afgestemd op de huidige planeetontwikkelingen en actuele kosmische verschuivingen. In de persoonlijke lezing van de horoscoop van de ziel wordt rekening gehouden met meer dan alleen planeetstanden. Haar duiding is helder, praktisch en hart verwarmend. Universe Astrology is de kosmische taal van het hart, met een knipoog naar de astronomie. De combinatie van karmische astrologie, natuurkracht, astronomische actualiteiten geven een bruikbaar en toepasbaar consult waar je verder mee kunt! Er zijn diverse horoscoop mogelijkheden. Mensen uit heel Nederland, Belgie en elders bezoeken Lia. Ook is het mogelijk een belconsult te ontvangen.

Voel je welkom onder de sterren en in mijn praktijk in Deventer.

Over Lia Ouendag | Deventer

Met veel plezier ontwikkel ik sinds 2001 een nieuwe Astrologische werkwijze waarbij Astrologie samen gaat met de Astronomie, Sjamanisme en Esoterie. Tijdens mijn reizen over de Aarde leerde ik via natuurvolkeren dat de kosmos ons begleidt en richting geeft. Via deze specifieke horoscoop (plattegrond van het heelal) kun je je bewust worden van deze samenwerking maar ook jouw talenten, mogelijkheden, zielsplan en frequentie. Samenwerking met deze kosmische natuurkrachten geeft je meer vertrouwen en versterkt de verbinding met jouw unieke pad. Mijn passie voor de sterren en liefde voor de Aarde is groot en graag deel ik mijn kosmische reisjes via persoonlijke lezingen van de horoscoop. De astrologie is naar mijn idee het meest complete instrument waarbij kracht, vertrouwen, liefde en verbinding met jouw Hoger Zelf en zielsontwikkeling concreet gevoeld en geleefd kunnen worden. Een richtingaanwijzer voor hart & ziel.


Foto 4 Lia Ouendag Klik om te vergroten

Universe Astrology
Lia Ouendag


Professionals in de categorie Astrologie

Acupunctuur Astrologie Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Healing en reading Hypnotherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Sjamanisme Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Deventer
Bewust Deventer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!