Tarieven

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van het netwerk Bewust Deventer bestaat uit een vermelding op de website met een eigen profiel en deelname aan bijeenkomsten om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en samen te werken.

Profiel in het deelnemersoverzicht

Jouw profiel wordt opgenomen in het deelnemersoverzicht onder één rubriek. Je krijgt een eigen pagina met tekst, foto en link naar je eigen website. Het profiel is goed vindbaar via google. 

Meerdere rubrieken

Wil je meer dan één vermelding in ons deelnemersoverzicht, omdat je verschillende soorten diensten of producten wilt profilereren in verschillende rubrieken? Dat kan! Je kunt in maximaal drie rubrieken staan.

Basis lidmaatschap + één rubriekvermelding
€ 50.00 / jaar
Extra rubriekvermelding
€ 20.00 / jaar

Agenda en Bewust Deal

Agenda

Je kunt jouw activiteiten plaatsen op de agenda. Iedere activiteit verschijnt op de website, in de nieuwsbrief van Bewust Deventer en in de landelijke agenda van Bewust Nederland. Nieuwe leden krijgen een startsaldo om drie keer een activiteit in de agenda te plaatsen.

In de spotlight met een Bewust Deal

Heb je een bijzondere activiteit? Dan kun je ook kiezen voor een Bewust Deal. Deze wordt getoond op de homepage, onder een speciaal menu-item en bij jouw rubrieksvermelding. Ook wordt de Deal opgenomen in de abonneenieuwsbrief. Meer weten? Neem contact met ons op. 

Agenda plaatsingen [5 items]
€ 15.00 / 5 agenda item(s)
Agenda plaatsingen [10 items]
€ 25.00 / 10 agenda item(s)
Bewust Deal
€ 25.00 / 1 deal(s)

Advertentie banners

Als deelnemer kun je gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner op de website. Je kiest voor een advertentiebanner voor een jaar of voor plaatsing per maand. Als je kiest voor een banner per maand is de plaatsingsduur minimaal 2 maanden.

Advertentiebanner per maand
€ 30.00 / 1 maand(en)
Advertentiebanner per jaar
€ 290.00 / 12 maand(en)

Tarieven zijn BTW vrij.