Oktober: themaweken en leuke activiteiten

Oktober lijkt wel de maand van de themaweken. Zo is er traditioneel altijd de Kinderboekenweek. Sinds enkele jaren is er ook de Dutch Sustainable Fashionweek en dit jaar is die voor het eerst ook in Deventer.

Dutch Sustainable Fashion Week Deventer

Van 4 tot en met 13 oktober staan maar liefst 20 activiteiten gepland. De week draait om bewustwording op het gebied van duurzame mode. Wist je dat de kledingindustrie op de 2e plek staat van de meest vervuilende industrieën? Met het gevarieerde programma in Deventer willen wij je op een leuke manier inspireren hoe jij je steentje bij kan dragen aan het verduurzamen van je garderobe. Een mooi thema dat bij Bewust Deventer past.

Deze maand in de verloting nogmaals een aanbod van Maartje Otten-Janssen. Deze keer kun je kiezen of je een sessie wilt winnen met het mystiek ontmoetingsspel of een zielstekening wilt laten maken. 

En zoals altijd sluiten we deze nieuwsbrief weer af met het overzicht van activiteiten die de komende periode plaatsvinden.

Hartelijke groeten,

Karin Spijkerman
coördinator Bewust Deventer

In deze nieuwsbrief:

  • Winactie maand oktober: Mystiek ontmoetingsspel of Zielstekening van Maartje Otten-Janssen
  • Activiteitenagenda

Winactie september: Mystiek ontmoetingsspel of Zielstekening van Maartje Otten-Janssen

Door omstandigheden is het cadeau van de maand september niet verloot. Daarom deze maand in de herhaling. Dit keer kun je een sessie “mystiek ontmoetingsspel” winnen van Maartje Otten-Janssen van Heel Je Gevoel of een zielstekening door haar laten maken.

Maartje Otten-Janssen heeft een praktijk voor bewustwording en innerlijke groei.

Omdat bewustwording niet altijd even makkelijk gaat heeft ze al haar ervaringen van de afgelopen jaren in een spel gegoten.

Maartje biedt naast het spel ook diverse massages aan, waaronder: ontspanningsmassage, integrale massage, metamorfosemassage en ze maakt zielstekeningen (beelden die de ziel wil laten zien en voelen).

Wat kun je winnen?

Deze maand kun je kiezen voor het bewustwordingsspel wat je onder begeleiding met Maartje speelt of een zielstekening met bijbehorende boodschap.

In het spel kun je je wensen uitspreken en kijken wat er op dit moment belangrijk is in je leven. Je vraag wordt uitgewerkt in 4 thema’s te weten reflectie, healing, authenticiteit en flow. Op een speelse manier maak je kennis met jezelf en je gidsen en krijg je inzicht in wat er bij jou diep van binnen leeft.Mystiek Ontmoetingsspel maartje

 

Je kunt ook kiezen voor een mooie zielstekening. Aan de hand van jouw naam en foto zet ik het beeld wat ik krijg op papier met mijn potloden met een geschreven bijbehorende boodschap.

Deze stuur ik je op en kunnen we mocht je het prettig vinden nabespreken. De tekening kan je ondersteunen in het pad wat je op dit moment volgt.

voorbeeld zielstekening Maartje Otten-Janssen

Wil je kans maken op deze prijs?

Wil je kans maken op deze prijs? Stuur een e-mail met als onderwerp 'ontmoetingsspel of zielstekening' naar info AT bewustdeventer DOT nl

Vergeet niet om je naam, adresgegevens en telefoonnummer in de mail te vermelden. Reageer uiterlijk 20 oktober.

In de volgende nieuwsbrief, die begin november verschijnt, wordt de winnaar bekend gemaakt.

nieuwsbrief

P.S. Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen?
Stuur 'm door!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je hier in, ontvang 'm voortaan ook en doe mee aan de winacties!

Activiteitenagenda