Innerlijk-kindwerk, mediamieke regressie, integrale massage, mediamiek spel | Haarle Gemeente Hellendoorn

Een Medium Trancehealing Therapeut werkt samen met jouw ziel, gidsen en spirits om datgene wat er nu is bewust (dan wel onbewust) inzichtelijk te krijgen, te ervaren, te omarmen, te integreren of los te laten. Dit allemaal op spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Hierdoor kun je weer stappen zetten in jouw unieke vorm en talenten. Bewegen vanuit licht, kracht en liefde. Datgene doen waarvoor je gekomen bent en om puur jezelf te kunnen en mogen zijn!

In deze nieuwe tijd worden wij mensen steeds gevoeliger en zien en horen we steeds meer. Oude blokkades en overtuigingen uit onze kindertijd komen weer naar de oppervlakte om gezien en gevoeld te worden, zodat we onze trillingsniveau kunnen verhogen. Dit kun je alleen doen, maar je mag er ook hulp bij vragen! 

Een sessie is altijd persoonlijk en steeds weer anders. Ik maak gebruik van diverse methodes o.a. innerlijk-kind werk, mediamieke regressie therapie, edelsteen-therapie, integrale massage en bloesemremedies. De sessie sluit ik vaak af met een healing. 

Om alle het geleerde samen te brengen heb ik een mediamiek spel ontwikkeld. Spelenderwijs maak je kennis met je gevoel, intuitie en onderbewustzijn. Het spel is onderverdeeld in 4 onderdelen: reflectie, heling, authenticiteit en flow.

De Integrale Massage is een vorm waarmee het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Oude spanningen of blokkades kunnen worden doorvoeld en losgelaten worden. De massage technieken die ik daarvoor gebruik zijn: klassieke massage, dynamische massage / holistic pulsing, strechings en strekkingen, diepe bindweefselmassage en energetische massage. 

 

Over Maartje Otten-Janssen | Haarle Gemeente Hellendoorn

Hoi ik ben Maartje Otten, 37 jaar en gelukkig getrouwd, wonend met mijn gezin in Haarle. Inmiddels al weer bijna 10 jaar moeder. Een geschenk waarbij ik blij ben dat ik dit heb mogen en mag ervaren. Het had namelijk ook anders kunnen gaan. Bij de geboorte van mijn dochter hing mijn leven aan een zijden draadje, niet wetend dat ik het misschien wel niet zou gaan halen. Ik werd met mijn neus op de feiten gedrukt, vechten voor je leven of ? Ik koos het 1e. Lichamelijk en geestelijk was het zwaar en vanaf dat moment is mijn zoektocht naar geluk, naar mijzelf geboren. Ik heb diverse therapeuten bezocht en ik ben diverse opleidingen gaan volgen. Wat heb ik zoal gedaan: talenten spel bij Helena (welke talenten heb ik?), Malva opleiding (chakra therapie, energetisch werk, edelstenen), Life-coach (ontmoet jezelf en je blauwdruk), Werken met je 6e zintuig (inzien en vertrouwen), Integrale massage (zelfhelend vermogen activeren), Medium en trancehealing therapeut (mijn gevoeligheid de ruimte geven en leren vertrouwen op wat er is).

Inmiddels bijna 10 jaar verder en kan ik zeggen dat ik mij bevrijd, energiek en gelukkig voel. Aangezien ik graag andere mensen ook gelukkig zie ben ik mijn praktijk begonnen in 2014. Mensen ondersteunen om weer eerlijk naar zichzelf te leren kijken, te leren voelen en te ervaren wie ze zijn.

Mijn hobbys zijn schilderen/ tekenen, volleybal, fietsen en "spirituele" boeken lezen. Verder ben ik grafisch vormgever en heb ik een klein administratiekantoor.


Foto 1 Maartje Otten-Janssen Foto 2 Maartje Otten-Janssen Klik om te vergroten

HeelJeGevoel
Maartje Otten-Janssen


Professionals in de categorie Medium

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Handanalyse & Handlezen Healing en reading Hypnotherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Deventer
Bewust Deventer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!