Meimaand

Precies een jaar geleden verstuurden we de eerste nieuwsbrief van Bewust Deventer. Sindsdien zijn we gegroeid! Bij het versturen van de eerste nieuwsbrief vorig jaar hadden we 20 aangesloten ondernemers, inmiddels zijn we met 40 (neem eens een kijkje in het deelnemersoverzicht). Er er sluiten zich maandelijks nog ondernemers aan. En er zijn steeds meer mensen die maandelijks de nieuwsbrief in hun mailbox ontvangen.

madeliefje sleutel

Zoals elke maand zijn er twee bij Bewust Deventer aangesloten ondernemers met elkaar in gesprek gegaan. Chantal Dijkman en Lia Ouëndag hebben elkaar leren kennen en elkaar geinspireerd. Lees het verslag in deze nieuwsbrief en in het weblog

Ook maak je weer kans op een cadeau. Deze maand is het een ademsessie Introductie Optimaal ademhalen van Don Richardson.

Als afsluiting van deze nieuwsbrief vind je de agenda met activiteiten in de komende periode.

Hartelijke groeten,

Karin Spijkerman
coördinator Bewust Deventer

In deze nieuwsbrief:

  • Nadere kennismaking met Chantal Dijkman en Lia Ouëndag
  • Winactie maand mei: ademsessie van Don Richardson
  • Winnaar van het cadeau van de maand april
  • Activiteitenagenda

Nadere kennismaking met Chantal Dijkman en Lia Ouëndag

Op een zonnige dag op het terras ontmoeten Chantal en Lia elkaar om te praten en luisteren naar elkaars passie. Ze vonden raakvlakken bij elkaar en hebben elkaar beter leren kennen.

voetreflexologe chantal en kosmisch astrologe lia

Chantal heeft haar eigen praktijkruimte in Twello. Ze is sinds 7 jaar actief met voetreflex en heeft haar 4-jarige hbo-opleiding in Alkmaar afgerond waarna ze vanaf januari 2018 echt volledig haar praktijk tot bloei laat komen.

Het is voor haar een heel bewuste keuze geweest vanuit haar opleiding sociaalpedagogische werk haar hart te volgen in het vak van voetreflexologie.

Lia heeft naast de praktijk in Deventer ook een praktijk in Den Haag en biedt regelmatig consultdagen aan in Vorden en Doorwerth. Zij ontvangt steeds meer buitenlandse aanvragen en slaat haar vleugels breder uit. 

Ze is erg passievol en gedreven. Ze vindt iedere persoon uniek met zijn eigen unieke kwaliteit. Ze is geboeid door de natuurkrachten en vertaalt dit naar het gewone leven. Ze kijkt anders dan de meeste astrologen, door rekening te houden met de werkelijke stand van planeten en sterren.

Voor het volledige gesprek, lees verder op de website. 

Winactie maand mei: ademsessie van Don Richardson

Don Richardson, Innerpowercoach, stelt zichzelf voor:

Ik ben opgegroeid in het (wilde)westen van het land en sinds 12 jaar woonachtig in Deventer. Ik werk deeltijd bij de KLM als Purser en heb mijn eigen body & mind coaching bedrijf.

Don Richardson Innerpowercoach

Ik ben een sportief persoon die op zoek is naar het optimaliseren van lichaam en geest en hoe deze technieken via eenvoudige oefeningen toe te passen in ons dagelijks leven. De lessen die ik heb geleerd wil ik graag met mijn bedrijf Innerpowercoach doorgeven. Zelf heb ik er veel aan gehad en dat gun ik iedereen.

Ik bied verschillende evenementen aan waaronder, bootcamps aan de IJssel, ademhalingscursussen en ‘Iceman’ workshops en nog veel meer. 

Eén van mijn lijfspreuken is 'lief zijn' in de breedste zin, en met die woorden in mijn achterhoofd wil ik de mensen weer echt contact laten maken. Met elkaar, de natuur en vooral onszelf.  We kunnen zoveel meer dan wij denken.

Voor de verloting biedt Don een introductie Optimaal ademhalen aan van 45 minuten. Deze ademsessie vindt plaats bij jou thuis.

Wil je kans maken op deze prijs?

Stuur een e-mail met onderwerp 'ademsessie’ naar
info AT bewustdeventer DOT nl

Vergeet niet om je naam, adresgegevens en telefoonnummer in de mail te vermelden.

Reageer uiterlijk 20 mei.

In de volgende nieuwsbrief, die begin juni verschijnt, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Winnaar van het cadeau van de maand april

In de vorige nieuwsrief heeft Monika Bruntink van Praktijk voor Energie een energetische behandeling beschikbaar gesteld.

De winnares van het cadeau is Wilma Wormgoor.

De reactie van Wilma: "Echt een cadeautje. Het is heel erg passend en welkom. Dankjewel."

Geniet van de ontspannende energetische behandeling, Wilma. 

nieuwsbrief

P.S. Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen?
Stuur 'm door!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je hier in, ontvang 'm voortaan ook en doe mee aan de winacties!

Activiteitenagenda