Universe Astrology | Richtingaanwijzer voor hart & ziel | Deventer

Universe Astrology geeft vorm aan de Astrologie van déze tijd! Deze ontwikkelde astrologische werkwijze is afgestemd op de huidige planeetontwikkelingen en actuele kosmische verschuivingen. In de persoonlijke lezing van de horoscoop van de ziel wordt rekening gehouden met meer dan alleen planeetstanden (de werkelijke planeetstanden!). Ook belangrijke invloeden zoals de Plejaden, Sirius worden ingetekend en toegelicht. Universe Astrology is de kosmische taal van het hart, met een knipoog naar de astronomie. De combinatie van karmische astrologie, natuurkracht, astronomische actualiteiten geven een bruikbaar en toepasbaar consult waar je verder mee kunt! Er zijn diverse horoscoop mogelijkheden. Mensen uit heel Nederland, Belgie en elders bezoeken Lia. Ook is het mogelijk een belconsult te ontvangen.

Voel je welkom onder de sterren en in mijn praktijk in Deventer.

Over Lia Ouendag | Deventer

Met veel plezier ontwikkel ik sinds 2001 een nieuwe Astrologische werkwijze waarbij Astrologie samen gaat met de Astronomie, Sjamanisme en Esoterie. Tijdens mijn reizen over de Aarde leerde ik via natuurvolkeren dat de kosmos ons begleidt en richting geeft. Via deze specifieke horoscoop (plattegrond van het heelal) kun je je bewust worden van deze samenwerking maar ook jouw talenten, mogelijkheden, zielsplan en frequentie. Samenwerking met deze kosmische natuurkrachten geeft je meer vertrouwen en versterkt de verbinding met jouw unieke pad. Mijn passie voor de sterren en liefde voor de Aarde is groot en graag deel ik mijn kosmische reisjes via persoonlijke lezingen van de horoscoop. De astrologie is naar mijn idee het meest complete instrument waarbij kracht, vertrouwen, liefde en verbinding met jouw Hoger Zelf en zielsontwikkeling concreet gevoeld en geleefd kunnen worden. Een richtingaanwijzer voor hart & ziel.

Universe Astrology
Lia Ouendag

Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Cranio-sacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Healing en reading Kristallen en (Edel)stenen Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Deventer