Bewust Deventer » Nieuwsbrief » Mei: workshop Iedereen kan zingen en andere activiteiten

Het is lente en dat merk je als je 's ochtends wakker wordt. Dan zijn de vogels volop aan het zingen! Er is geen vogel die denkt dat hij niet kan zingen. Hij laat gewoon van zich horen.

vogel zingen roodborstje lente

Wil jij ook je stem laten horen? Lijkt het je leuk om te zingen in een groep maar vind je dat (te) spannend? Kom het dan vooral toch doen. Want daar is de open groepsles 'Iedereen kan zingen' op 15 mei juist voor bedoeld. Lees in deze nieuwsbrief meer over de workshop.

Ook wordt de winnaar van het cadeau van de vorige maand bekend gemaakt. Helaas deze maand geen cadeau voor de verloting. Waarschijnlijk volgende maand wel weer.

Ook stel ik weer een nieuwe deelnemer van het netwerk aan je voor.

Zin in een workshop, meditatie of andere activiteit? KIjk in het overzicht van activiteiten die de komende periode plaatsvinden.

Hartelijke groeten,

Karin Spijkerman
coördinator Bewust Deventer

In deze nieuwsbrief:

  • Open groepsles 'Iedereen kan zingen' op 15 mei
  • Winnaar van het cadeau van de maand april
  • Nieuw aangesloten bij Bewust Deventer
  • Activiteitenagenda

Open groepsles 'Iedereen kan zingen' op 15 mei

Deze open les is bedoeld om kennis te maken met zingen in een groep. Het is bedoeld voor jou als je denkt dat je niet kunt zingen! 

De workshop wordt gegeven door Marjoline Kampinga van ZinZing.

Het idee dat je niet kunt zingen is vaak ingegeven door het commentaar van anderen ooit, of door je eigen overtuigingen.

Het gaat er lang niet altijd om of noten zuiver of onzuiver zijn. Het gaat er om dat je met je stem een emotie kunt ‘pakken’, zodat je jezelf kunt bevrijden van spanning, van een brok in de keel of van irritatie.

workshop Marjoline Kampinga Iedereen kan zingen

We beginnen deze workshop met melodieën of ritmes die Marjoline voorzingt en die de groep nazingt. Soms met fysieke oefeningen erbij. Als de stemmen los(ser) zijn gaan we met liederen werken. Er komt ook een ritmisch moment om maatgevoel (letterlijk) in de benen te krijgen. 

Als groep steunen we elkaar in het laten horen van onze stem. We zingen zowel aan de piano als a capella.

Ga naar de website voor meer informatie of om je aan te melden voor de open groepsles.

Winnaar van het cadeau van de maand april

In de nieuwsbrief van april heeft Tanne Verhulst een kennismakingsworkshop Mindfulness aangeboden als cadeau voor de verloting. 

De winnares van dit cadeau is Josien ten Dijk.

Josien, van harte gefeliciteerd en veel plezier met het oefenen in compassie voor jezelf door mindfulness en compassieoefeningen.

Nieuw aangesloten bij Bewust Deventer

Nog altijd sluiten zich nieuwe bewuste professionals bij Bewust Deventer aan. Hierbij stel ik de nieuw aangesloten ondernemers aan je voor. Voor het totaaloverzicht van de aangesloten deelnemers kun je in het deelnemersoverzicht op de website terecht.

Tarot | I Tjing | Coaching
Rachel van der Waal Okkenbroek

Huis van Overgave
Rachel van der Waal

Zit je vast, zie je door de bomen het bos niet meer, loop je steeds weer tegen dezelfde dingen aan, wil je weten hoe het zit in je relatie? Dan ben je op het goede adres bij Huis van Overgave. Met behulp van Tarot krijg je inzicht in jouw processen.

Lees verder →

nieuwsbrief

P.S. Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen?
Stuur 'm door!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je hier in, ontvang 'm voortaan ook en doe mee aan de winacties!

Activiteitenagenda

Maarten Vergouwen Kollumeroord

Relax/dans/zeil weekend Friesland 21 - 23 augustus
VR 21 aug | 21.00-17.00

Kollumeroord | Maarten Vergouwen
Samenzijn, samen mediteren, vakantie vieren. Beraden op frisse start/nieuwe stappen na de zomer. Open activiteit van Fluminé meditatie groep. Aanmelden: info2flow Mogelijkheid om deel te nemen aan dansactiviteiten op locatie (extra kosten).
Lees verder →

Jantine Gerbscheid en Monique ten Tusscher Bathmen

het leven omarmen
ZO 30 aug | 11.00-17.00

Bathmen | Jantine Gerbscheid en Monique ten Tusscher
Ja, we kunnen weer samen dansen en zingen! Op 30 augustus ben je zeer welkom in een hele grote ruimte in Bathmen (voldoende onderlinge afstand!) om het leven te omarmen, te zingen en te dansen. Om je te uiten, te bewegen en je ruimte in te nemen.
Lees verder →

Jaap Herforth Deventer

Volle maan mannencirkel
WO 02 sep | 18.30-21.30

Deventer | Jaap Herforth
Elke maand komt een vaste groep mannen rond een vuur aan de IJssel samen. Een volle maancirkel is een eeuwenoude manier om mannen te verbinden. In de cirkel wordt niet alleen gepraat. Er is ruimte voor de lach en een moment van stilte.
Lees verder →

 Twello

Repair Café Twello
ZA 12 sep | 10.00-14.00

Twello
Samen reparaties uitvoeren. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.
Lees verder →

Karin Spijkerman

Coördinator Bewust Deventer

06 10344100 
​info@bewustdeventer.nl
www.bewustdeventer.nl