December cadeaumaand

Bewust Deventer is een platform en netwerk voor gezond, duurzaam en plezierig leven. De maand december is de cadeaumaand, eerst Sinterklaas en dan Kerst. Denk in het kader van duurzaamheid ook eens aan een belevingscadeau in plaats van iets materieels. Geef jezelf of een ander bijvoorbeeld een ontspannende behandeling of massage cadeau. 

ontspanning massage behandeling relax

Vanuit Bewust Deventer doen we hieraan mee. Het cadeau van deze maand is zo'n mooie beleving. Dit keer een combinatiebehandeling massage en healing door Shafya Jaggoe. 

En zoals altijd sluiten we deze nieuwsbrief af met het overzicht van activiteiten die de komende periode plaatsvinden.

Hartelijke groeten,

Karin Spijkerman
coördinator Bewust Deventer

In deze nieuwsbrief:

  • Winactie maand december: massage en healing door Shafya Jaggoe
  • Winnaar van het cadeau van de maand november
  • Nieuw aangesloten bij Bewust Deventer
  • Activiteitenagenda

Winactie maand december: massage en healing door Shafya Jaggoe

Deze maand biedt Shafya Jaggoe, Schoonheidsspecialiste en InnerPure Spiritual LIFE Coach bij Bpure, een unieke Bpure combinatie behandeling aan van 1,5 uur. Je ontvangt dus 2 verschillende behandelingen achter elkaar!!

Een helende ontspanningsmassage van het lichaam, met warme olie om lekker te ontspannen en los te laten. Aansluitend ontvang je een energie behandeling: Reconnective Healing en ter afsluiting een nabespreking. 

Reconnective Healing is een healingvorm die erg krachtig is, en ontdekt door Dr. Eric Pearl. Deze healing kan jouw stoutste verwachtingen overtreffen. Belangrijk is wel om al jouw verwachtingen los te laten aangezien deze healing niet werkt als symptoombestrijding.

massage reconnective healing Shafya Jaggoe

Shafya laat jou ervaren hoe fijn het is om helemaal in je lichaam te zijn en daarbij ook nog een diepe healing te ontvangen van het Universum. Shafya helpt jou om weer lekker in je vel te zitten.

Wil jij thuis komen bij jezelf? ben jij nieuwsgierig wat Reconnective healing voor jou kan betekenen?

De massage-healing combinatie van BPure is een mooie manier om vertrouwd te raken met fysieke en geestelijke ontspanning.
Ervaar diepe rust en genezing. Krijg helder wat er bij jou speelt en wat er losgelaten mag worden. Krijg vernieuwde energie met deze combinatie behandeling!

Door het lichaam te masseren, wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor de afvalstoffen beter afgevoerd worden. En kom je in diepe loslaatmodus. Aansluitend volgt de Reconnective Healing. In een staat van overgave ontvangt je diepe healing. Deze heling werkt zelfs nog na de behandeling door. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat jij daardoor gemakkelijk in de flow van jouw leven kan komen. Of dat je fysieke klachten verdwijnen. Hierdoor ga jij lekkerder in je vel zitten en kunnen klachten op meerdere lagen geheeld worden.

 

Wil je kans maken op deze prijs?

Wil je kans maken op de Reconnective Healing Massage van Bpure van ongeveer 1,5 uur (ter waarde van € 80)? Stuur een e-mail met als onderwerp 'Reconnective Healing Massage' naar  info AT bewustdeventer DOT nl

Vergeet niet om je naam, adresgegevens en telefoonnummer in de mail te vermelden. Reageer uiterlijk 20 december.

In de volgende nieuwsbrief, die begin januari verschijnt, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Winnaar van het cadeau van de maand november

In de nieuwsbrief van november heeft Ellen van den Berg van Massagepraktijk De Spiegeling een massage aangeboden voor de abonnees.

De winnaar van dit cadeau is Jesper Sliepen.

Van harte gefeliciteerd, Jesper. We wensen je een ontspannende massage toe.

Nieuw aangesloten bij Bewust Deventer

Nog altijd sluiten zich nieuwe bewuste professionals bij Bewust Deventer aan. Hierbij stel ik de nieuw aangesloten ondernemers aan je voor. Voor het totaaloverzicht van de aangesloten deelnemers kun je in het deelnemersoverzicht op de website terecht.

nieuwsbrief

P.S. Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen?
Stuur 'm door!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je hier in, ontvang 'm voortaan ook en doe mee aan de winacties!

Activiteitenagenda