Inner Pure Spirit Coaching - Je leert om jezelf te bekrachtigen en je liefdesenergie te voeden | Deventer

Loop je vast, of kun je een duwtje in de rug gebruiken? Ben je op zoek naar een nieuwe richting of hernieuwde energie? Wil je weer stralen en gelukkig zijn, maar weet je even niet hoe? Dan helpen wij jou met verschillende tools, om terug naar de kern te gaan.

Met zelfhulp technieken!! 

Bewust Zijn, Bewust Loslaten, Bewust in je Kracht, Bewust je zelf terug vinden.

Thuiskomen bij jezelf vraagt veel toewijding en bewust Zijn. Jij voelt zelf het beste wat goed is voor jou. Jij blijft zelf verantwoordelijk voor je groei. Wij zijn slechts een schakel in het geheel.

Het Universum is met jou. Je leert om samen te werken hulp van Spirit.

Over Shafya Jaggoe | Deventer

Schoonheid heeft mij altijd gefascineerd. Mensen mooi maken.

Maar wat is schoonheid nu eigenlijk?

Voor mij is schoonheid puur jezelf kunnen zijn. Masker af durven te leggen en kwetsbaar te durven zijn. Daar is moed voor nodig en vertrouwen. Mijn zoektocht naar mezelf heeft mij met vallen en opstaan veel levenslessen gebracht.Na jaren zelfonderzoek ben ik erachter hoe ik mezelf kan zijn en in mijn volledige schoonheid kan staan.

Dit gun ik jou ook!!

Zorg daarom goed voor jezelf en volg je eigen ritme. Zorg dat je niet afgeleid wordt en gefocused blijft. Houd je verbinding met je innerlijke kracht en schoonheid, dan zul jou altijd stralen!!

Verwen jezelf en laat jezelf verwennen. Zelf-liefde is de sleutel tot schoonheid. Ik moedig jou aan om het beste van jezelf te zijn!!

Graag help ik jou op weg naar jouw fantastische versie JIJ. Met schoonheidsbehandelingen, energetische behandelingen en coaching. Om nog meer delen van jezelf te ontdekken is het goed om mensen om je heen te hebben. Daarom organiseer ik regelmatig activiteiten om samen te zijn. Natuurwandelingen, praatgroepen, weekendjes weg voor groepen. Terug die eenheid te voelen maakt blij.

Het kan allemaal bij BPure-bewustmooi

Schoonheid van buiten & van binnen.

 

Kom het nieuwe schoonheidsconcept ervaren!

Stralende groetjes, Shafya

 

 

 


Foto 3 Shafya Jaggoe Klik om te vergroten

BPure Bewust Mooi
Shafya Jaggoe


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Astrologie Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Homeopathie Hypnotherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Sjamanisme Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Deventer