21jul 2024
Thema-workshop droomwerk en droomduiding

Shelter36
Online

21 Juli: Thema: ‘Triggers, identificatie en projectie in dromen’. Workshop voor beginnende en gevorderde deelnemers. Tijd: 14-17.30 uur. (incl. korte pauze). Nadere info en aanmelden, zie contact gegevens en website.

Francisca te Brake van Shelter36 Droomstudio biedt van juli tot oktober 2024 boeiende en inspirerende online workshops aan. In navolging op het door haar ontwikkelde format voor droomwerkers, zullen er vanaf juli 2024 meerdere thema’s aan bod komen. De workshops zijn ingedeeld per thema en niveau en kunnen los van elkaar gevolgd worden. Alle nachtelijke reizigers, die een bijzondere droomtijd willen ervaren, zijn daarbij van harte welkom. PS: Je bent welkom met of zonder dromen. PS2: gevorderde dromers, die hun kennis en kunde willen opfrissen, zijn ook welkom bij de workshops voor beginnende deelnemers.

Tijdens deze workshop krijgen deelnemers boeiende informatie over het thema en leren ze vervolgens enkele droomwerk-technieken toe te passen op hun eigen droom. Ook de zogenaamde saaie dromen of één enkel droombeeld kunnen leiden tot een avontuurlijke reis. Als je je dromen niet kunt onthouden, is dat geen bezwaar. Er bestaan namelijk andere opties, die ik je aan kan reiken. NB: Schokkende dromen, nachtmerries e.a. kun je het beste tijdens een individueel consult inbrengen. Neem gerust contact met me op, als je daarvoor een afspraak wilt maken. Zie de contactpagina op mijn website.

21 Juli: Thema: ‘Triggers, identificatie en projectie in dromen’. Workshop voor beginnende en gevorderde deelnemers. Tijd: 14-17.30 uur. (incl. korte pauze).

Je kunt je aanmelden via het mailadres, zie contactgegevens. Geef daarbij jouw interesse door en de datum/data, waarop je wenst deel te nemen. Ik zie uit naar je aanmelding en hoop je tijdens een of meer workshops te ontmoeten.

 

Informatie

21 jul 2024 | incl. korte pauze
14.00 - 17.30
54,00 45,00 voor minima
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?Online

Contact

Thema-workshop droomwerk en droomduiding