Shelter36 droomwerk training en droomduiding

Francisca te Brake
Deventer

Wordt een bewuste dromer bij Shelter36. Professionele training en begeleiding bij het duiden van je dromen en je transpersoonlijke proces. In groepsverband of individueel. Communicatie,samenwerken,potentie van je dromen aanboren, transform, inspire.

De pracht en power van je dromen

In hun eigen taal geven dromen een schat aan informatie door. Meestal zijn we ons daar niet van bewust. Bovendien is de invloed van het onbewuste op ons dagelijkse doen en laten groot. Het is daarom heel waardevol om dieper in je dromen te duiken. Dit doen we door middel van droomwerk.

Tijdens het droomwerk keren we terug naar de droom en het droombewustzijn om ons bewust met onze droomwereld te verbinden en van daaruit op ontdekking te gaan. Je kunt het zien als een excursie met een eigen dynamiek, die vaak zeer levendig en verrassend blijkt te zijn. De taal van dromen is eigenlijk de taal van je ziel, de taal die diep van binnen komt en verbonden is met je persoonlijke en het collectieve onbewuste. Je kunt je dromen dan ook beschouwen als inspiratiebron en richtingwijzers voor je transpersoonlijke proces. De droomtaal is echter lastig te ontcijferen of rationeel te duiden. Bij  Shelter36 leer je dan ook te communiceren met je dromen, de gelaagdheid en uiteenlopende kwaliteiten van een droom te onderscheiden en waardevolle informatie uit de droom te filteren.

Je wordt uitgenodigd op avontuur te gaan, de samenwerking met je onbewuste op te bouwen en de verborgen lagen en potentie in je dromen te ontdekken. Gaandeweg krijg je meer voeling met deze bijzondere manier van werken en kun je een boost geven aan  je persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en mogelijkheden.

NB: ook zonder dromen ben je welkom.

 

 

Over Francisca te Brake

Het droomwerk wordt begeleid door Francisca te Brake, professioneel droomwerker en trainer: Als kind was ik al gefascineerd door dromen en sindsdien heb ik me daar verder in verdiept, alsook (naast mijn studie en bronnenonderzoek) meerdere opleidingen en trainingen gevolgd, waar je via mijn website over kunt lezen. Ik ben vanaf 1994 zowel op het vlak van dromen en droomwerk als theater en (performance)kunst actief geweest. Mijn focus ligt sinds 2016 vooral bij het droomwerk, het begeleiden van deelnemers bij hun dromen en bij het proces dat met droomwerk op gang komt. Verder zet ik in op onderzoek en schrijf ik columns en artikelen over dromen en droomwerk, (o.a. voor het tijdschrift van de VSD) waarbij hier en daar overlappingen met kunst en Cultuurwetenschappen te vinden zijn.

Het droomwerk beperkt zich niet tot één bepaalde methode of visie, maar is zo samengesteld dat het jou als deelnemer een concrete en praktische basis biedt om het droomwerk uit te voeren.
Wil jij je dromen onderzoeken en de vertaalslag maken ? Zijn er situaties die je bezighouden of blokkeren ? Sta je voor belangrijke keuzes of wil je creatiever worden ? Wens je je droomwerk te verdiepen of verborgen potentie aan te boren ? Je bent van harte welkom om aan te sluiten. Er worden zowel activiteiten voor beginnende als gevorderde dromers en droomwerkers aangeboden. Daarnaast is het mogelijk om individuele sessies af te spreken. Ik beschik over een prachtige ruimte, maar werk ook online.

Je bent van harte welkom

 


Shelter36 Droomwerk

Francis/ca te Brake

Middelweg 36
7413 RX Deventer

Shelter36 droomwerk training en droomduiding