06mei 2024
Mindfulness training (MBSR) - 8 wekelijkse sessies incl verdiepingssessie

Blijst - Henriette Dierckxsens
Amersfoort

Even stil staan bij jezelf! Je leert wat aandacht kan brengen. Vaak geeft de mindfulness training (MBSR) inzicht. Je leert in het moment te zijn. Je ontwikkelt een positieve houding. Meer focus en bewuste keuzes, minder stress en meer ontspanning.

Blijst geeft mindfulness trainingen aan particulieren. Door stil te staan ontstaat vaak ruimte voor meer rust en ontspanning. De sessies geven inzicht en dat zorgt voor het bewust keuzes kunnen maken. De trainingen worden in een groep gegeven, zodat niet alleen je eigen ervaringen maar ook de inbreng van anderen zorgt voor leerproces. De mindfulness training (MBSR) geeft meestal een positieve verandering in het leven van deelnemers. Je kunt de golven niet stoppen maar wel leren surfen. 

In de training komen verschillende oefeningen voorbij. Iedere oefening heeft een eigen intentie. Naast meer voelen, leer je een positieve houding ontwikkelen. En oefenen om te zijn met prettige, maar ook met de minder prettige momenten in het leven. 

De sessies worden gehouden in een mooi pand in Amersfoort centrum. De ruimte biedt plaats aan maximaal 4 deelnemers. Daarom werk ik graag met kleine groepen. Het voordeel is dat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. 

Naast mindfulness trainingen aan particulieren geef ik deze ook aan organisaties en jongeren. Mijn missie is het leren rekenen net zo belangrijk te maken als het leren zijn. Daarom zet ik mij in om mindfulness voor iedereen te kunnen inzetten. Als de 8 weken te veel zijn, dan bespreek ik graag mogelijkheden om deze korter of op een andere manier in te zetten.

Tot slot bied ik ook terugkomsessies en Stiltedagen aan zee. Alle sessies zijn een moment om even stil te staan. Tijd voor jezelf! 

Informatie

06 mei 2024 | Wil je meer in het moment zijn? Minder in je hoofd? Vaak ervaren deelnemers aan een 8 weekse training dat zij meer aandacht en focus hebben. Je wordt minder geleefd door de waan van de dag. Je maakt bewuster keuzes. Dat geeft rust, ruimte en ontspanning!
19.30 - 22.00
450,00 Informeer graag bij je zorgverzekeraar of werkgever of vergoeding mogelijk is.
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Nieuweweg 4
Van Bemmelstraat
3818 PB Amersfoort

Contact

Mindfulness training (MBSR) - 8 wekelijkse sessies incl verdiepingssessie