Coaching, Reading & Healing l Sjamanisme l Hooggevoeligheidsdeskundige l Jongerencoach

Esther Evers Coaching, Reading & Healing
Harfsen

In mijn praktijk werk ik op basis van reading en healing, maar altijd gecombineerd met coachingsgesprekken. Mijn doel is om mensen zo te helpen, dat er echt een verandering tot stand gebracht kan worden. Ik doe dat op mijn eigen nuchtere manier.

Zit je minder lekker in je vel, wil je meer voelen, je passie vinden of juist meer jezelf worden?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Doordat ik snel zie of voel wat er met je aan de hand is, kan ik je in de coaching sessies richting geven en komen we in korte tijd tot de kern van jouw issue of vraagstuk. 

Ik ben van mening dat iedereen zijn of haar antwoorden in zich heeft, alleen lukt het ons soms niet om erbij te komen. Daar heb je soms hulp bij nodig en die hulp kan ik bieden. Mijn intentie is om jou verder te helpen en om een innerlijke verandering te realiseren. 

Soms is 1 gesprek al voldoende en soms zijn er meerdere gesprekken voor nodig. 

Over Esther Evers Coaching, Reading & Healing

Vanaf kleins af aan heb ik al geweten dat ik anderen wilde helpen, maar ik wist nog niet precies op welke wijze. Ik ben gaan werken en belandde in marketingfuncties. Echter, gevoelsmatig klopte het nooit echt helemaal. Het heeft dan ook een tijd geduurd dat ik meer mijn spirituele kant kon toelaten, want ik hechtte veel belang aan mijn rationele en nuchtere kant. 

Na een roerige periode kwam het sjamanisme op mijn pad. Ik was zelf al in de jaren ervoor soms een keer naar een psycholoog of een coach geweest, maar dat bleef oppervlakkig. Ik kon zelf de tipjes van de sluier oplichtten die ik wilde dat zij zagen, maar ze kwamen nooit tot de kern. Dat veranderde toen het sjamanisme op mijn pad kwam. Omdat ik zelf ervaarde hoe goed het mij hielp, ben ik een sjamanistische opleiding gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik o.a. (medicijnwiel)readings, healing technieken en soul retrieval geleerd. 

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en daarom heb ik naast de opleiding tot sjamanistisch healer de volgende cursussen/opleidingen gevolgd: mediumschap (Praktijk Sjamanca), jongerencoach (Sonnevelt), Hooggevoeligheidsdeskundige (Hooggevoelig Heel Gewoon).


Esther Evers Coaching, Reading & Healing

Esther Evers

Callunahof 8
7217 ST Harfsen

Lid van beroepsvereniging

Coaching, Reading & Healing l Sjamanisme l Hooggevoeligheidsdeskundige l Jongerencoach