zing- en dansdagen in Deventer - Stembevrijding & biodanza

Lichtvoetig.nl
Vilsteren

Je stem bevrijden - jezelf uiten zonder woorden. Bezielde klanken maken. Je pijn, kracht en schoonheid bezingen. Je bevrijden van ballast en jezelf helemaal in het NU brengen. Je hart openen en je liefde voor het leven laten stromen.

In stembevrijding bevrijd je je stem en tegelijkertijd bevrijd je jezelf. Je laat je horen en je gaat jezelf voelen. Je bevrijdt je stem van de krampachtige gedachte dat het 'mooi' zou moeten klinken. Misschien zelfs van het idee dat je maar beter je mond niet open kan doen. Zo'n gedachte klinkt door in je stem en beperkt je in je vrije expressie van wie je bent. 

Stem bevrijden staat los van zingen. Het kan wel leiden tot zingen. Je stem is een rechtstreekse afspiegeling van wat er in je leeft. Je kan je eigen kracht erin terughoren. Ook je kwetsbaarheid. Of je pijn. Natuurlijk ook je liefde. Je stem bevrijden is dus eigenlijk ruimte maken voor wat er in je leeft. Uiting geven. En soms als iets er uit is - voel je je vrij!

Monique is stembevrijder. Zij zal samen met Jantine Gerbscheid met regelmaat zing- en dans (vrij)dagen organiseren in Deventer. Dan combineren ze stembevrijding met dansen, meditatie en ander soort oefeningen. Er staat steeds een thema centraal staan voor persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld het thema 'Ruimte voor jezelf'. Op zo'n dag ondersteunen de methodes het thema. We gaan allerlei invalshoeken gebruiken. 

Een serie rond de Latifa meditatie staat in de planning: zeven stappen, zeven dagen.

We zoeken nu een mooie locatie in Deventer. Als je belangstelling hebt, stuur dan een berichtje. Dan houden we je op de hoogte van data en locatie.

Je bent van harte welkom. En je vrienden ook.

 

Over Lichtvoetig.nl

Jantine heeft een achtergrond van psychologie, bouwkunde, projectmanagement, onderwijs, training en coaching. Die laatste tijd werkt ze (online via zoom of in Vilsteren) met de prachtige coachingsmethode van Gabor Maté (website is in de maak). Daarbij draait het om compassie. Van jezelf gaan houden en jezelf accepteren ipv een schop onder de kont geven. Dan ontwikkel je als vanzelf ook compassie anderen. Leven met een open hart. Wees welkom!

Ook traint ze organisaties in bewustzijn rond contact, vitaliteit en lichaamswijsheid. Daarbij maakt ze ook gebruik van dans en beweging. 

Monique heeft een (levens) coachingspraktijk in Amsterdam en Vilsteren (Unlimited Potential). Ze is stembevrijder en nog veel meer. Ze draagt graag bij aan de groei en bloei van de ziel en het ontluiken van ieders potentieel. 'Als je je leven vanuit je essentie leeft, leef je in een natuurlijke synchroniciteit en verbinding met anderen en met alle Leven'. Eenheidsbewustzijn is wat haar drijft. Ze werkt ook als (levens)coach, trainer (o.a. in autonome vrouwenkracht) en mediator. 

Samen geven Jantine en Monique biodanza sinds 2007. Biodanza is een eindeloze inspiratiebron in hun leven, waarbij ze telkens weer 'thuis' komen in hun lichaam en bij hun hart. 

Ze zijn van plan zang- en dansdagen in Deventer te organiseren rond de Latifa. Dat is een prachtige soefi meditatie van zeven stappen. Het wordt een training van zeven stappen op zeven dagen met stembevrijding, biodanza, en andere invaslhoeken. Een training voor hart en ziel waarin al hun kwaliteiten samen komen. 


Lichtvoetig.nl

Jantine Gerbscheid en Monique ten Tusscher

2e Laurierdwarsstraat 51B
1016RA Vilsteren

Lid van beroepsvereniging

zing- en dansdagen in Deventer - Stembevrijding & biodanza