Holistische ontspannings- en zwangerschapsmassage

Massagepraktijk De Spiegeling
Deventer

Praktijk voor zowel ontspanning- als specifiek zwangerschapsmassages. Alle aandacht voor jou en je klachten, ik neem de tijd. De massages zijn rustig, de druk wordt met jou afgestemd.

Heb je last van een pijnlijke rug, nek of schouders? Wil je kunnen genieten en plezier maken, gewoon weer kunnen bewegen zonder dat je steeds weer die pijnlijke spieren voelt? Ervaar je stress en kan je wel wat aandacht en ontspanning gebruiken? Maak je hoofd leeg en geef je lichaam de aandacht waar het om vraagt tijdens een ontspanningsmassage van 60 min. of 90 min. 

Ben je zwanger? Van harte gefeliciteerd! Een bijzondere tijd, waarin je lijf de nodige veranderingen ondergaat. Vaak niet geheel zonder klachten, helaas. Met name de schouders, rug, het bekken en de benen worden extra belast door o.a. de groei van je kindje in je buik. Je lijf kan nu zeker extra aandacht en ontspanning gebruiken. Gun jezelf daarom een zwangerschapsmassage van 60 min. of 90 min. 

Over Massagepraktijk De Spiegeling

Ik masseer vanuit de holistische visie waarbij lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Een lange tijd heb ik voornamelijk in mijn hoofd geleefd en pas de afgelopen jaren heb ik gemerkt hoe belangrijk een goede balans tussen hoofd en lijf is. Het zijn geen twee aparte zaken, maar vormen samen één geheel. Eén van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd is dat je ‘hoofd’, en daar bedoel ik mee gedachten en overtuigingen, je voor de gek kan houden, je kan misleiden. Mijn lichaam liegt niet heb ik gemerkt, het is puur en kan niet anders dan signalen afgeven over de staat waarin het zich verkeert. Voor mij is het ontvangen van een holistische massage de manier om te kunnen voelen wat er in mij leeft. Het is net als mediteren: stil worden, ontspannen en het Nu ervaren. Het geven van een holistische massage, waarbij ik volledige aandacht heb voor de ander, vind ik één van de mooiste geschenken die je een mens kunt bieden. Zeker in deze tijd waarin druk zijn, en daarbij over je grenzen gaan, de norm lijkt en er enorm veel afleiding is.


Massagepraktijk De Spiegeling

Ellen van den Berg

Bloemstraat 3
7419 BT Deventer

Holistische ontspannings- en zwangerschapsmassage