Soultouch met zielstekening, auteur van 'de wonderlijke wereld van Maartje'

Verwonderingen/ Heel je gevoel
Haarle Gemeente Hellendoorn

Verwonderingen is een veilige haven waar je puur jezelf mag en durft te zijn. Jouw ware zelf wellicht verborgen om vanuit geborgenheid weer de ruimte te krijgen, vanuit een liefdevolle deken en aanraking, verwonderen over wie jij werkelijk bent.

Een soultouch therapeut werkt samen met jouw ziel, gidsen en spirits om datgene wat er nu is bewust (dan wel onbewust) inzichtelijk te krijgen, te ervaren, te omarmen, te integreren of los te laten. Dit allemaal op spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Hierdoor kun je weer stappen zetten in jouw unieke vorm en talenten. Bewegen vanuit licht, kracht en liefde. Datgene doen waarvoor je gekomen bent en om puur jezelf te kunnen en mogen zijn!

In deze nieuwe tijd worden wij mensen steeds gevoeliger en zien en horen we steeds meer. Oude blokkades en overtuigingen uit onze kindertijd komen weer naar de oppervlakte om gezien en gevoeld te worden, zodat we onze trillingsniveau kunnen verhogen. Dit kun je alleen doen, maar je mag er ook hulp bij vragen!  Een sessie is altijd persoonlijk en steeds weer anders. 

Soultouch, een aanraking van de ziel. Voordat we beginnen maak ik een zielstekening waarmee we in de zachte aanraking/ massage gaan werken om zo jouw energie weer te kunnen laten stromen. Rust, liefde en geborgenheid zijn voor mij een essentieel belang om jou de gelegenheid te geven weer injezelf te gaan geloven. De magie zit in de verwondering van jou bestaan. Doen waar je blij van wordt en waar je hart van gaat zingen. 

Mocht je aanraking nog een stap te ver vinden dan is energerische therapie ook een mogelijkheid. 

 

Over Maartje Otten-Janssen

Hoi ik ben Maartje Otten, 40 jaar en wonend met mijn gezin in Haarle. Inmiddels al weer bijna 12 jaar moeder. Een geschenk waarbij ik blij ben dat ik dit heb mogen ervaren. Het had anders kunnen gaan. Bij de geboorte van mijn dochter hing mijn leven aan een zijden draadje, niet wetend dat ik het misschien wel niet zou gaan halen. Ik werd met mijn neus op de feiten gedrukt, vechten voor je leven of ? Ik koos het 1e. Lichamelijk en geestelijk was het zwaar en vanaf dat moment is mijn zoektocht naar energie, liefde, geluk en harmonie geboren. Ik heb diverse therapeuten bezocht en ik ben diverse opleidingen gaan volgen. Wat heb ik zoal gedaan: talenten spel bij Helena (welke talenten heb ik?), Malva opleiding (chakra therapie, energetisch werk, edelstenen), Life-coach (ontmoet jezelf en je blauwdruk), Werken met je 6e zintuig (inzien en vertrouwen), Integrale massage (zelfhelend vermogen activeren), Medium en trancehealing therapeut (mijn gevoeligheid de ruimte geven en leren vertrouwen op wat er is), healing (mens en intuitie) lichtkracht-methode (tap methode) en spirituele stervensbegeleiding. 

Inmiddels ruim 12 jaar verder en kan ik zeggen dat ik mij bevrijd, energiek, verbonden en gelukkig voel. Aangezien ik graag andere mensen ook gelukkig zie ben ik mijn praktijk begonnen in 2014. Mensen ondersteunen om weer eerlijk naar zichzelf te leren kijken, te leren voelen en te ervaren wie ze zijn om zo de verbinding met jezelf te hervinden en te herstellen.

Mijn hobbys zijn tekenen, korfbal en "spirituele" boeken lezen. 


Verwonderingen/ Heel je gevoel

Stationsweg 17
7448 RP Haarle Gemeente Hellendoorn

Lid van beroepsvereniging

Soultouch met zielstekening, auteur van 'de wonderlijke wereld van Maartje'