Hypnotherapie en (kinder)coaching, EMDR

Marita van der Gouw
Deventer

Hypnotherapie, Sensi-Plus therapie, (Kinder-) coaching, EMDR en systeemtherapie

Wees welkom!

In mijn logo staat 'voelen met gezond verstand'. Daarmee raak ik alles aan wat ik belangrijk vind. Vanuit al mijn expertise en ervaring begeleid ik jou, kind en volwassene, naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat doe ik op een holistische manier en daarbij maak ik gebruik van verschillende technieken waarbij altijd het voelen centraal staat. 

Door goed te kunnen en leren voelen kan elk trauma, of dat nu klein of groot is, uit het fysieke lichaam gewerkt worden. Daarbij kijken we niet alleen naar trauma's uit dit leven maar nemen we ook overgeleverde trauma's uit het familiesysteem mee. Hierdoor kan er ontzettend veel in de energie maar ook in het fysieke stuk opgelost worden. 

We werken samen aan datgene waar jij een oplossing voor zoekt. Of dat nu een bepaalde angst is, een trauma, stress of een burn-out, je zult altijd ontspanning ervaren en merken dat je beter in je vel en in je kracht komt te staan.

 

Over Marita van der Gouw

Over Marita van der Gouw

Wees welkom! Ik zal me even voorstellen.

Ik ben Marita van der Gouw. Al ruim 10 jaar werk ik met hooggevoelige kinderen en volwassenen die vastlopen in het reguliere systeem van onze maatschappij. Om dit goed te kunnen doen heb ik talloze opleidingen gevolgd en zet ik ook mijn eigen ervaring in. Als hoogsensititief persoon en moeder van drie hoogsensitieve kinderen heb ik vaak naar oplossingen moeten zoeken om om te kunnen gaan met de uitdagingen die onze maatschappij voor ons heeft. Dat dat vaak leidt tot allerlei angsten en onzekerheden is iets wat ik dagelijks in mijn praktijk zie en ook zelf ervaren heb.

Daarnaast weet ik hoe ontzettend veel invloed zwangerschap, geboorte en kindertijd op deze angsten en onzekerheden hebben. Ook het hele familiesysteem en ons vooroudersysteem mag daarbij niet vergeten worden. Om dit hele proces goed te kunnen begeleiden bij mijn cliënten heb ik me daarin gespecialiseerd door o.a. opleidingen te volgen in hypnotherapie, PMA coaching,familie systematiek, Sensi-therapie, MatrixCoaching, energetische therapie, EMDR en nog veel meer. 

Ik vind het geweldig om mensen te mogen helpen in hun proces van bewustwording. Steeds duidelijker krijgen waarom je de dingen doet zoals je ze doet en ze volgens kunnen veranderen als dat nodig is voor jou. Dat geeft balans in lichaam, geest en je leven.

Mocht je meer willen weten, voel je vrij om contact met me op te nemen! Ik kijk er naar uit jou of je kind te mogen begeleiden!

 

 


Marita van der Gouw

Marita van der Gouw

Fonteinkruid 65
7422 MS Deventer

Lid van beroepsvereniging

Hypnotherapie en (kinder)coaching, EMDR