dans- en zangdagen in Deventer - biodanza & stembevrijding

Lichtvoetig.nl
Vilsteren

Dansend alles loslaten. Spelen. Je bloed voelen stromen, je hart voelen kloppen. Je verbinden met jezelf en met anderen. Contact maken met wat er door je heen gaat. Ja zeggen tegen het leven. In beweging komen en nieuwe stappen zetten die je voeden.

Als je danst gaat je levensenergie stromen. Je komt aan in je lichaam. Dansen werkt bevrijdend. Je danst je ballast van je af en komt in het NU. Door fysiek in beweging te komen, ontstaat er ook beweging in je gevoelens en je gedachten. Je krijgt antwoord op vragen als 'Wat beweegt me?' in de bredere zin. Zo vind je de moed om nieuwe stappen te zetten. Op muziek uit alle windstreken dansen we de sterren van de hemel én komen we tot rust. Soms is de dans meditatief. Ons hoofd wordt steeds rustiger en ons hart gaat open. We genieten van de verbinding met onszelf, met elkaar en met het grotere geheel. De kans is groot dat je je vitaal en blij gaat voelen en verbonden met je levensbron.

Jantine en Monique geven samen dagen met stembevrijding, biodanza, meditatie en andere mooie technieken om jezelf te voelen en te voeden. Dagen waarop een thema centraal staat. 

Ook staat een hele serie dagen in de planning rond de Latifa. De Latifa is een oud Soefigebed/ meditatie die bestaat uit zeven stappen. We organiseren zeven dagen- voor iedere stap een dag.

 

Over Lichtvoetig.nl

Jantine heeft een achtergrond van psychologie, bouwkunde, projectmanagement, onderwijs, training en coaching. Die laatste tijd werkt ze (online via zoom of in Vilsteren) met de prachtige coachingsmethode van Gabor Maté (website is in de maak). Daarbij draait het om compassie. Van jezelf gaan houden en jezelf accepteren ipv een schop onder de kont geven. Dan ontwikkel je als vanzelf ook compassie anderen. Leven met een open hart. Wees welkom!

Ook traint ze organisaties in bewustzijn rond contact, vitaliteit en lichaamswijsheid. Daarbij maakt ze ook gebruik van dans en beweging. 

Monique heeft een (levens) coachingspraktijk in Amsterdam en Vilsteren (Unlimited Potential). Ze is stembevrijder en nog veel meer. Ze draagt graag bij aan de groei en bloei van de ziel en het ontluiken van ieders potentieel. 'Als je je leven vanuit je essentie leeft, leef je in een natuurlijke synchroniciteit en verbinding met anderen en met alle Leven'. Eenheidsbewustzijn is wat haar drijft. Ze werkt ook als (levens)coach, trainer (o.a. in autonome vrouwenkracht) en mediator. 

Samen geven Jantine en Monique biodanza sinds 2007. Biodanza is een eindeloze inspiratiebron in hun leven, waarbij ze telkens weer 'thuis' komen in hun lichaam en bij hun hart. 

Ze zijn van plan zang- en dansdagen in Deventer te organiseren rond de Latifa. Dat is een prachtige soefi meditatie van zeven stappen. Het wordt een training van zeven stappen op zeven dagen met stembevrijding, biodanza, en andere invaslhoeken. Een training voor hart en ziel waarin al hun kwaliteiten samen komen. 


Lichtvoetig.nl

Jantine Gerbscheid en Monique ten Tusscher

Oude Hammerweg 12 a
7734 PC Vilsteren

Lid van beroepsvereniging

dans- en zangdagen in Deventer - biodanza & stembevrijding