Dru Yoga en meditatie | Nijbroek

Ik heb ruime ervaring in yogales geven. Het is een mix van meditatie, dynamische warming up, Dru Yoga met series van zachte vloeiende bewegingen, trainen in kernstabiliteit (core stability), Healing Tao/Chi Kung oefeningen, diepe relaxatie. Mijn ervaring in loslaten en bij jezelf komen, bij je essentie, realiseren wat je ten diepste bent, klinken door in mijn lessen. Uit het hoofd, in je lijf en vooral in je Hart is wat je leert. Terug naar je pure staat van Zijn. Leeg worden en moeiteloos leven. Met vreugde en plezier, in verbinding met de wereld om je heen, in het hier en nu. Regelmatig geef ik ook meditatieles en verdiepingsdagen.

Over José Starmans | Nijbroek

Mijn naam is José Starmans, ik ben van 1961. Ik heb 3 volwassen zoons. Van kinds af aan staat trouw zijn aan mijzelf op de eerste plaats en laat ik mij niet afleiden. De vraag waarom ben ik op aarde, wat heb ik hier te doen, is mijn richtlijn. Inmiddels heb ik ook geleerd te genieten en te ontvangen en het teveel aan verantwoordelijkheidsgevoel van mij af te laten glijden. Graag begeleid ik mensen om hun eigen koers te varen. Ik werk ook graag met groepen, dan ontvang ik informatie van eenieder die aanwezig is en vanuit een hoger bewustzijn. Mijn doel is om ieders ware kracht voelbaar te maken, al die krachten te bundelen en daarmee de wereld om ons heen te harmoniseren. Mijn onderzoek is het ontdekken van de magie in ons leven, het vrij komen van beperkingen. Mijn herinneringen van voor ik op aarde kwam, helpen mij hierbij. Werken en communiceren vanuit stilte heeft mijn voorkeur.


Foto 1 José Starmans Foto 2 José Starmans Klik om te vergroten

Praktijk Care
José Starmans


Professionals in de categorie Yoga

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Handanalyse & Handlezen Healing en reading Hypnotherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Deventer
Bewust Deventer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!