Holistische massagetherapie en TRE-provider | Diepenveen

Massage therapie geeft je de ruimte om op liefdevolle wijze bewust te worden van wat er zich in jou afspeelt. Tegelijkertijd wordt het zelfhelend vermogen van lichaam en energie gestimuleerd.

Bij Kiruna Massage wordt gewerkt vanuit een holistische visie;
de verbinding tussen lichaam, geest, emoties, energie, en sociale omgeving bepaalt jouw welzijn. Een behandeling is gericht op jou als geheel.

Het lichaam wil van nature gezond en in beweging zijn. Het geeft signalen als je niet in balans bent, wanneer je daar aandacht aan besteedt en gehoor geeft aan wat je lichaam nodig heeft kan het zich herstellen of aanpassen. Massagetherapie is een samenspel tussen therapeut en cliënt waardoor het mogelijk wordt om te ontdekken van wat je nodig hebt om in balans te zijn.

Massagetherapie is geschikt voor iedereen die bewust in het leven wil staan. Het is zeer goed inzetbaar bij bijvoorbeeld: pijn, migraine, extreme vermoeidheid/slapeloosheid, stress, spanningen, zwangerschap, onrust, trauma, kanker, ziekte, verlies, hooggevoeligheid, emoties als verdriet, boosheid of angst, onzekerheid, somberheid.
Als deze omstandigheden te lang duren kunnen ze je balans verstoren en leiden tot chronische lichamelijke en energetische blokkades waardoor het lichaam zelf niet meer in staat is om in beweging te komen en te helen.

Bij kirunamassage wordt je in dit proces begeleidt mbv. Respectvolle aandacht, verschillende massagevormen, stemvorken, healing en TRE® op deze manier nodig ik je uit om zonder oordeel in contact te komen met jou eigen unieke levenskracht en innerlijke wijsheid.

Over Ingrid Muller | Diepenveen

Werken met mensen heeft mij altijd getrokken. Tijdens de opleiding SPH ontstond het gevoel dat ik iets met massage wilde gaan doen. In die tijd had ik zelf veel pijn en de arts zei dat ik er maar mee moest leren leven. Zo begon mijn zoektocht om mijn lichaam beter te begrijpen.

Tijdens de opleiding Holistische massagetherapie ontdekte ik steeds meer hoe belangrijk het is om goed te luisteren naar je lichaam. Ik heb ervaren dat pijn kan verminderen of kan verdwijnen als je volledig en zonder weerstand in liefdevolle verbinding kan zijn met alles wat in jou leeft. Maar ik weet ook dat dit niet altijd makkelijk is, en hoe fijn het is als iemand je daarbij tot steun kan zijn.

Sinds ik moeder ben word ik nog meer uitgedaagd aandachtig en liefdevol te leven en zowel mijn kwaliteiten als mijn schaduwkanten in het licht te zetten. Een Kind is een prachtige spiegel waar je veel van kunt leren!


Foto 2 Ingrid Muller Foto 3 Ingrid Muller Klik om te vergroten

Kiruna Massagepraktijk
Ingrid Muller


Professionals in de categorie Massage

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Handanalyse & Handlezen Healing en reading Hypnotherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Deventer
Bewust Deventer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!