Innerlijk kind-, adem-, trauma-, en lichaamswerk

Praktijk Innertrans
Deventer

Welkom bij praktijk Innertrans, praktijk voor therapie, training en meditatie in Deventer. Ik geef ervarings- en lichaamsgeoriënteerde psychotherapie: dit helpt je op weg om de persoon te worden die je in wezen bent. Tevens neurofeedbacktrainingen.

Hoe maak je verbinding met wie je bent? Vaak zoeken we antwoorden buiten ons zelf. Een ontdekkingstocht begint in je zelf. Hier liggen antwoorden die je terugbrengen bij je essentie. 
 

VINDEN VAN JE ZELF
Ontdekken wie je werkelijk bent, gaat over loslaten van overlevingspatronen en overtuigingen die je huidige leven (nog steeds) beïnvloeden. Je leert verbinding te leggen met wie je bent.

HOE
Ervaren, (h)erkennen, en uiten. Aanwezig worden in je lichaam door middel van ademen, aarden en lichaamsbewustzijn, in contact gaan met verschillende delen in je zelf. Je wordt uitgenodigd jezelf te trainen en te vertragen.

RESULTAAT
Je bent meer aanwezig in je lichaam en meer bewust van je lichaam, hierdoor wordt je bewust van je leven. Er ontstaat vertrouwen in je zelf, je ervaart meer energie, kracht en ontspanning. Relaties worden meer liefdevol en je hart en hoofd zijn verbonden.

METHODES
Ademwerk, bio-energetica, co-dependency, innerlijk kindwerk, Gestalt, geleidefantasie, intuïtief schrijven, lichaamswerk, meditatie, neurofeedback, systemisch werk, traumaheling, visualisaties, voice dialogue.
 

Over Margot Shunya Dopheide

Reizen vind ik erg fijn, het ontdekken van nieuwe gebieden, het ervaren van een andere cultuur.
Vanaf het moment dat ik meer naar binnen ging, mijzelf ging ontdekken, is dat mijn belangrijkste reis geworden. Ik ontdekte dat naast begeleidende gesprekken, ik het meest leerde door lichaamsgerichte psychotherapie:
Je hoofd weet veel, maar je lichaam geeft het antwoord.

In mijn sessies gaat het over ervarings- en lichaamsgeoriënteerde psychotherapie waarin contact maken met je essentie de kern is.
Innertrans staat voor: 'Innerlijke groei is reizen naar je essentie.'

In mijn begeleiding zijn plezier en ontspanning belangrijk, dat is de basis waarin ik kan groeien, iets wat ik graag doorgeef. Methodes die ik gebruik zijn: meditatie, lichaamswerk, visualisaties, ademwerk, intuïtief schrijven, voice dialogue.

Het moment dat ik voor het eerst een stap zette in een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, was een cadeau aan mijzelf. Ja, ik mocht dieper kijken in mijzelf, ook al wist ik op dat moment nog niet wat dat was. Ik wens je dit ook van harte toe om jouw eigen wijze weg te gaan volgen.

Je bent van harte welkom. Ik heb praktijk aan de Gooszenstraat in Deventer.

Hartelijke groeten,
Margot Shunya Dopheide


Praktijk Innertrans

H.G. Gooszenstraat 1
7415 CL Deventer

Lid van beroepsvereniging

Innerlijk kind-, adem-, trauma-, en lichaamswerk