Business & spiritualiteit, team2flow-sessies, ruimte voor meditatie | Deventer

Op de Golstraat bied ik de mogelijkheid om te mediteren en reflecteren. Kijk op mijn website voor het overzicht. Er zijn ook mogelijkheden de ruimte te gebruiken voor eigen activiteiten.

Ik vind mijn inspiratie bij veel stromingen, maar bovenal bij het gedachtegoed van Kishnamurti. Waar het om gaat is heldere aanwezigheid in het dagelijks leven. In deze tijd is aandacht een schaars goed geworden. Plaatsen we anderen in hokjes of blijven we oprecht nieuwsgierig en zien wij elkaar echt? In workshops en Team2flow sessies breng ik mensen en teams in contact met hun drijfveren, focus en compassie.

"Laat ik mij teveel afleiden door het gedoe van alledag of besef ik elke dag weer waarom ik met welke mensen en voor welke mensen ik doe wat ik doe?" 
"Zie en (h)erken ik de drijfveren van anderen? En hun eigen-wijsheid, al kan die voor mij soms lastig te begrijpen zijn? Ga ik hier respectvol mee om?"
"Durf ik zelf eigen-wijs te zijn, tegendraads als nodig, en mijn intuïtie en sensitiviteit in te zetten in overlegsituaties en als er beslissingen moeten worden genomen? Kan ik dan tegelijk in verbinding blijven of wil ik die vaardigheid verwerven?"

Als het ter sprake mag komen blijken veel meer mensen om je heen bezig te zijn met zingeving. Principes van energetisch werk doorvertalen naar de werkvloer zorgt voor meer verbinding, afgestemd zijn, focus, plezier, doelgericht handelen en (dus) resultaat. ik kan deze principes duidelijk voelbaar maken en in jouw team initiëren op een toegankelijke en nuchtere manier.

 

Over Maarten Vergouwen | Deventer

Meditatietrainer o.a. bij Fluminé-groep. Opleiding energetisch werk bij Centrum De Bron van Hetty Tonkes. Achtergrond studie Wageningen, communicatie, journalistiek, omgevingsmanagement, public mediation. Huidige focus: spiritualiteit & business, teamflow, nuchtere energetische benadering.


Foto 2 Maarten Vergouwen Foto 3 Maarten Vergouwen Klik om te vergroten

2FLOW
Maarten Vergouwen


Professionals in de categorie Coaching - Leiderschapscoaching

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Healing en reading Hypnotherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Sjamanisme Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Deventer
Bewust Deventer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!