Regie op Koers, Praktijk voor MatriXcoaching en hypnotherapie

Regie op Koers, Praktijk voor MatriXcoaching en Hypnotherapie
Deventer

Op eigen kracht werken aan jezelf! Hypnose helpt je om problemen met o.a. angsten, trauma's, fobieën, burn-out en stress op te lossen. Je komt letterlijk tot rust!

Fast Phobia

Met deze techniek leer je om snel over een angst of fobie heen te komen. Met de fast phobia-therapie leer je om in helikopterview naar deze angstgevoelens te kijken en om op die manier zelf te ervaren hoe reëel ze werkelijk zijn. 

Regressietherapie

Problemen die je nu ervaart, vinden vaak hun oorsprong in het verleden. via regressietherapie kunnen uiteenlopende problemen worden verwerkt. Angsten, trauma's, stress en tekenen van burn-out. De problematiek kan zowel lichamelijk, psychisch als emotioneel zijn. 

Workshops

Ontdek de kracht van je brein. In mijn 3-delige workshop zelfhypnose leer je volledig ontspannen jezelf in en uit hypnose te halen, fijne gevoelens te verankeren, nare gevoelens te veranderen en concrete doelen voor jezelf op te stellen. In groepjes van 4 tot 12 personen werken we hier aan. 

Over Erica Koers

Wat leuk dat ik je hier mag begroeten. Wees welkom. Ik zal me eerst even voorstellen. 

Ik ben Erica Koers, professioneel MatriXpractitioner en Hypnotherapeute. Een vorm van coaching/therapie die zich niet op de problematiek focust, maar op de gevoelens die het oproept en het vermogen om dit vanuit jezelf om te zetten in iets positiefs.

Ervaringsdeskundige

Met één van onze kinderen hebben we zelf ervaren wat het is om te leven met een trauma. Een trauma dat niet alleen de persoon zelf in zijn greep houdt, maar effect heeft op iedereen in het gezin. Een ziekenhuistrauma dat ruim 10 jaar lang heeft geduurd ondanks diverse therapieën. Toen ik de kracht van de MatriXmethode en hypnotherapie ervaarde ben ik dit in gaan zetten. In 20 minuten tijd was het trauma verwerkt. Het ziekenhuis werd weer een ziekenhuis. De rust kwam weer terug. Dat is wat het mij en mijn gezin heeft gegeven en wat ik met mijn coaching wil bereiken.

Geen jarenlange therapieën, maar kortstondige behandelingen met direct merkbaar verschil. Eigen kracht, eigen regie. Jouw regie op koers. 

Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie!


Regie op Koers, Praktijk voor MatriXcoaching en Hypnotherapie

H.G. Gooszenstraat 1a, 1e etage kamer 17
7415 CL Deventer

Regie op Koers, Praktijk voor MatriXcoaching en hypnotherapie