Innerpowercoach | Deventer

Coaching voor Body & Mind

Doen wat je leuk vindt en waar je gelukkig van wordt, vanuit je eigen kracht (Innerpower). Lief, oprecht en geduldig zijn naar jezelf en naar elkaar. Open staan voor nieuwe ontmoetingen. Geniet van wat het leven en de wereld te bieden heeft, zonder al te grote sporen achter te laten.

Je kunt elke dag beginnen met het verschil te maken, door het gewoon te doen. Je zal vallen en opstaan. Je zal balen en genieten. Het zal niet makkelijk zijn, maar je kunt het.

Het uiteindelijke doel is om een gelukkiger, gezonder en sterkere versie van jezelf te zijn.

Herontdek je Innerpower!

Over Don Richardson | Deventer

Mijn naam is Don Richardson,

Opgegroeid in het westen van het land en sinds 12 jaar woonachtig in Deventer. Ik werk deeltijd bij de KLM als Purser en heb mijn eigen body & mind coaching bedrijf, .

Ik ben een sportief persoon die graag opzoek is naar het optimaliseren van lichaam en geest. Denk bijvoorbeeld aan Jiu Jitsu, Power Yoga en winterzwemmen, maar ook Reiki, meditatie en ademhaling.

Die drive komt doordat ik een groot gedeelte van mijn jeugd klachten had met het filteren van alle prikkels van de dag en ik had overgewicht. Al met al, zeer wijze levenslessen waarvoor ik heel dankbaar ben, want het heeft mij gebracht waar ik nu ben.

Eén van mijn spreuken is 'lief zijn' in de breedste zin, en met die woorden in mijn achterhoofd wil ik echt contact maken met de mensen om mij heen, mezelf en de natuur.


Foto 3 Don Richardson Foto 1 Don Richardson Klik om te vergroten

Innerpowercoach
Don Richardson


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Astrologie Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Retraites Sjamanisme Traumatherapie Voetzorg & Voetreflexologie Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Deventer

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Deventer