Onze voorwaarden

Onze voorwaarden

 

Als je het netwerk Bewust Deventer net zo leuk én belangrijk vindt als wij en je bent enthousiast over onze missie dan ben je van harte welkom om je aan te melden als lid.

 

Delen is vermenigvuldigen

Als je je aansluit, gaan we er vanuit dat je Bewust Deventer ook onder de aandacht brengt bij jouw netwerk, bijvoorbeeld door het plaatsen van onze banner "Aangesloten bij Bewust Deventer" op de homepage of contactpagina van je website en via je nieuwsbrief, mailcontacten en social media.

 
Aanmelden om lid te worden

Deelname aan het netwerk staat open voor alle bewuste ondernemers in de regio Deventer die een bijdrage willen leveren aan een gezonder, bewuster en duurzamer Deventer. Nieuwe leden melden zich aan via het online inschrijfformulier. Vervolgens zal de coördinator van het netwerk de aanmelding verwerken.


Voorwaarden

Voor deelname gelden onderstaande voorwaarden:

 • Je bent enthousiast over de visie en missie van Bewust Deventer en je bedrijf past daarin.
 • Je hebt minimaal een jaar werkervaring op het gebied van bewustwording, gezondheid, welzijn, duurzaamheid en/of maatschappelijk ondernemen.
 • Je bedrijf is in principe gevestigd in de regio Deventer of je voert je werkzaamheden uit in de regio Deventer.
 • Je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of je hebt een btw-nummer.
 • Lever je producten, dan vinden we het belangrijk dat deze producten (of een deel ervan) duurzaam geproduceerd worden of bijdragen aan een duurzaam gebruik.

Toelating

De coördinator van Netwerk Bewust Deventer beoordeelt iedere aanmelding van een nieuw lid op grond van bovenstaande criteria. Bij twijfel over toelating nemen we contact met je op. Uitzonderingen en afwijkingen op deze criteria zijn ter beoordeling van de coördinator.

Het staat Bewust Deventer vrij om een praktijk of bedrijf niet toe te laten of te royeren als lid.

 

Aspirant-lidmaatschap

Starters die (nog) niet voldoende werkervaring hebben, of nog niet zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, kunnen in aanmerking komen voor een aspirant-lidmaatschap. Voorwaarde is wel dat je de intentie hebt om binnen bepaalde tijd aan de criteria te gaan voldoen.
Een aspirant-lid mag deelnemen aan activiteiten en netwerkbijeenkomsten van Bewust Deventer tegen een per keer vastgestelde vergoeding. Een aspirant-lid krijgt geen vermelding op de website. Aspirant-lidmaatschap duurt maximaal 1 jaar. Wil je je aanmelden als apirant-lid stuur dan een mail met je naam en contactgegevens naar de coördinator. 

 

Criteria voor agenda activiteiten

Vermeldingen van activiteiten in de agenda dienen te voldoen aan de volgende criteria:

 • Bij alle lezingen, trainingen, workshops en andere activiteiten ligt de focus in ruime zin op bewustwording, duurzaamheid, veranderingsprocessen, ontwikkeling en/of gezondheid.
 • Je kunt alleen activiteiten vermelden die door jou zelf gegeven of georganiseerd worden in de regio Deventer.
 • Iedere aanmelding van een activiteit wordt beoordeeld door de coördinator van het netwerk Bewust Deventer op grond van bovenstaande criteria. Het staat de coördinator vrij om een activiteit niet toe te laten op, of te verwijderen van de website.

 

Abonnementen
 • Je sluit een abonnement af voor de duur van 1 jaar (per 1e van de maand volgend op die waarin je lidmaatschap is goedgekeurd door de coördinator).
 • Na elk jaar verlengen we je abonnement automatisch met een jaar, tenzij je het abonnement hebt opgezegd. Een maand voor de verlengdatum van je abonnement ontvang je een mail waarin je verlenging wordt aangekondigd.
 • De opzegtermijn bedraagt 2 weken. Opzeggen van je abonnement kan in het login gedeelte van de site of per mail aan de coördinator.
 • Je ontvangt eens per jaar een factuur voor de verlenging van je abonnement. De betaaltermijn voor de factuur is maximaal 14 dagen.
 • Als je de factuur niet op tijd betaalt, krijg je een herinneringsmail. Eventueel word je abonnement tijdelijk op non-actief gezet, tot je alsnog hebt betaald. Na 60 dagen zijn wij genoodzaakt om € 10 op te tellen bij de oorspronkelijke factuur, als tegemoetkoming in de administratiekosten. Na 120 dagen wordt je profiel verwijderd.
 • Uitbreiding van je abonnement is ook tussentijds altijd mogelijk, bijvoorbeeld met een extra rubrieksvermelding of het ophogen van je saldo met agenda items. Je krijgt hiervoor dan een nieuwe factuur.
 • Een reeds betaald abonnement wordt niet teruggestort.

Lees verder over de tarieven

Wil je lid worden? Schrijf je in!

Meer informatie nodig? Neem contact op.

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Handanalyse & Handlezen Healing en reading Hypnotherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Deventer
Bewust Deventer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!