Bewust Deventer » Nieuwsbrief » Het gewone ritme is weer begonnen

Voor de meesten zit de vakantie er weer op. Na een heerlijke kampeervakantie in Oostenrijk met mijn man en twee dochters, ben ik met nieuwe energie aan de slag gegaan. De eerste twee weken na thuiskomst hadden mijn dochters nog vrij van school en werkte ik op halve kracht. Ik maakte tijd om leuke dingen te doen. Zo zijn we afgelopen vrijdag een dagje naar Den Haag geweest en konden we de (school)vakantie afsluiten met een bezoek aan het strand van Scheveningen bij een heerlijke (nazomer)zon.

Ik heb me voorgenomen het vakantiegevoel lang vast te houden. Dat doe ik door te leven en te werken zonder ploeteren. Wil jij dat ook? Doe dan mee aan de winactie van deze maand. Je maakt kans op een gratis Zacht Werken coach-sessie door Heleen van Lente. Lees er meer over verderop in deze nieuwsbrief.

Hartelijke groeten,

Karin Spijkerman
coördinator Bewust Deventer

In deze nieuwsbrief:

  • Winactie van de maand september: coachsessie met Zacht Werken Spel
  • Bewust Deventer aanwezig op de Vrijetijdsmarkt op zaterdag 9 september
  • Activiteitenagenda

Winactie van de maand september: sessie met Zacht Werken Spel

In de nieuwsbrief van juli heeft Heleen een sessie met het Zacht Werken Spel aangeboden voor de winactie. Daar zijn te weinig reacties opgekomen voor een goede loting. In overleg met Heleen nemen we dit cadeau opnieuw op in deze nieuwsbrief. Voor alle nieuwsbriefabonnees dus nogmaals kans!

Onder de paraplu van haar coachpraktijk Lente in je Leven begeleid Heleen van Lente mannen en vrouwen die moeiteloos willen leven en geïnspireerd willen werken.

Met haar ervaring als vernieuwend-, hormoonbalans- en zacht werken coach helpt ze je je levensstijl aan te passen zodat je met een rustig hoofd, een gezond lichaam en veel energie het maximale uit je leven en werk kan halen.

Zacht Werken is voor ondernemende mensen die eigenlijk geen tijd hebben om aandacht aan hun levensstijl te besteden omdat ze veel ballen hoog moeten houden. Zacht Werken gaat over werken vanuit ontspanning. Met volledige energie, aandacht en inzet. Zonder stress, geploeter of uitputting. Juist daarom op topniveau presteren. Dat is Zacht Werken.

De onderwerpen die bij Zacht Werken aanbod komen zijn tijd maken, droom je dromen, zombiegedrag, schaarste en overvloed.

Het Zacht Werken spel leert je het verschil tussen hard en zacht werken. Het laat je op een leuke, prikkelende, speelse manier reflecteren op je werk- en leefstijl. Je stelt voor jezelf vast wat er goed gaat en wat je kan verbeteren.

Een spel waarmee jij je vakantie-energie echt gaat vasthouden. Het spel kan zowel individueel als in teamverband binnen een afdeling, bedrijf of organisatie gespeeld worden.

Wil je kans maken op deze prijs?

Stuur een e-mail met als onderwerp 'zacht werken' naar info@bewustdeventer.nl

Als je al een e-mail had gestuurd in juli, dan doe je nu automatisch weer mee met deze verloting.

Vergeet niet om je naam, adresgegevens en telefoonnummer in de mail te vermelden.

Reageer uiterlijk 20 september.

In de volgende nieuwsbrief, die begin oktober verschijnt, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Bewust Deventer op de Vrijetijdsmarkt op zaterdag 9 september

Deventer instellingen en verenigingen op het gebied van sport, recreatie, milieu, educatie, zorg, welzijn, kunst en cultuur, presenteren hun (cursus-)aanbod voor komend seizoen op de Vrijetijdsmarkt in de Lebuinuskerk op zaterdag 9 september van 11.00 tot 16.00 uur. 

Dit jaar maakt de organisatie van de Vrijetijdsmarkt een aantal routes voor het publiek zoals de Kidsroute, Cultuurroute, Sportroute en Geluksroute.

In de Geluksroute zijn wij als Bewust Deventer met ons aanbod op het gebied van persoonlijke groei, gezondheid, welzijn en duurzaamheid aanwezig. Heb jij interersse in bewustwording of streef jij naar een gezond, duurzaam en plezierig leven?

Kom dan bij onze kraam kennismaken met het aanbod van Bewust Deventer. Misschien zit er precies die coachsessie, workshop of lezing bij die jij kunt gebruiken of waar jij behoefte aan hebt.

Ik hoop je te zien op 9 september!

P.S. Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen?
Stuur 'm door!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je hier in, ontvang 'm voortaan ook en doe mee aan de winacties!

Activiteitenagenda

Lia Ouendag Deventer

WO 24 okt | 10.14-10.14
Je denkt dat je een Weegschaal, Vis of Leeuw bent.....?? Vermoedelijk niet ~

Deventer | Lia Ouendag
Behoefte aan essentie? Aan verbinding met jouw zielsplan? Graag help ik je hiermee via de werkelijke Astrologie, kloppend met de astronomie en actuele kosmische invloeden. Een oppepper voor hart en ziel. Voel je welkom!
Lees verder →

Joyce Varenbrink Diepenveen

ZO 28 okt | 10.30-12.00
Stiltewandeling op Dag van de Stilte

Diepenveen | Joyce Varenbrink
Op zondag 28 oktober is het de landelijke Dag van de Stilte. Graag neemt wandelcoach Joyce je mee de natuur in voor een stiltewandeling. De rust en stilte in jezelf weer vinden en genieten van de vrijheid en de ruimte om je heen.
Lees verder →

Dorien Rijkmans Deventer

DI 30 okt | 20.00-22.00
Masterclass Verdien wat je waard bent

Deventer | Dorien Rijkmans
Je bent niet de enige ondernemer die moeite heeft om een financieel gezond bedrijf op te  bouwen. Tijdens deze workshop ga jij samen met andere ondernemers ontdekken hoe jij jouw waarde zo kan inzetten dat je gaat verdienen wat je waard bent.
Lees verder →

Shafya Jaggoe Natuurgebied in Arnhem

ZO 04 nov | 11.00-14.00
Natuurwandeling Verstilling Verdieping en Aarding door Shafya Jaggoe

Natuurgebied in Arnhem | Shafya Jaggoe
Een heerlijke wandeling met extraas om de rust in jezelf terug te vinden dmv Verstilling, Aarding, en Bewust-wording.Zie de website (aanmelden voor 3 november)
Lees verder →

Karin Spijkerman Deventer

DI 13 nov | 20.00-21.30
Zachte Kracht Avonden

Deventer | Karin Spijkerman
maandelijkse workshopavond voor nieuwsgierige vrouwen van 21 tot 99 jaar, met meditatie, oefeningen, (h)erkenning, intuitie, ervaringen delen, inspiratie, ont-moeten, energetische proeverij. Elke maand een ander thema.
Lees verder →

Karin Spijkerman Deventer

DI 20 nov | 10.00-11.30
Netwerkochtend voor deelnemers en geïnteresseerde ondernemers

Deventer | Karin Spijkerman
Kom kennismaken en netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee. Informele bijeenkomst om te ontmoeten, inspireren, verbinden en samenwerken. Voor deelnemers aan het netwerk en potentiële deelnemers (geïnteresseerde ondernemers).
Lees verder →

Lia Ouendag Deventer

VR 23 nov | 15.00-17.00
Geluksgesprek voor relaties!

Deventer | Lia Ouendag
Een heerlijke boost voor jouw relatie om het jaar positief te starten en jouw relatie in het licht te zetten. Een consult vol inspiratie, hartintelligentie, tendens, helikopterview, mogelijkheden, begrip, inzicht en zachtheid!
Lees verder →

Karin Spijkerman Deventer

DI 11 dec | 20.00-21.30
Zachte Kracht Avonden

Deventer | Karin Spijkerman
maandelijkse workshopavond voor nieuwsgierige vrouwen van 21 tot 99 jaar, met meditatie, oefeningen, (h)erkenning, intuitie, ervaringen delen, inspiratie, ont-moeten, energetische proeverij. Elke maand een ander thema.
Lees verder →

Lia Ouendag Deventer

MA 07 jan | 19.30-21.15
Power of 8!

Deventer | Lia Ouendag
Power of 8 is een bewustzijn-ontwikkelingsgroep die gezamenlijk een liefdevol krachtveld wil manifesteren. Meditatie en intenties zullen de basis vormen van het samenzijn.
Lees verder →

Lia Ouendag Deventer

ZA 19 jan | 13.00-17.00
Themadag 'het Bewuste Paard'

Deventer | Lia Ouendag
De ziel van ieder paard kent zijn zielsplan, zijn eigen ontwikkelingsweg en is verbonden met natuurkracht. Net als wij. Ik help je graag grotere verbanden te zien en samen te werken met natuurkracht als coach, trainer of paardeneigenaar.
Lees verder →

Karin Spijkerman

Coördinator Bewust Deventer

06 10344100 
​info@bewustdeventer.nl
www.bewustdeventer.nl