Herfstig weer en prijswinnaars

De herfst is begonnen. Af en toe hebben we nog een zonnige dag, maar de regen en wind zijn ook steeds meer aanwezig. De tijd om wat meer naar binnen te keren. Misschien kun jij dit doen met een sessie of massage die je tijdens de Vrijetijdsmarkt op 9 september kon winnen. Had jij je tijdens de Vrijetijdsmarkt ingeschreven voor de nieuwsbrief dan maakte je kans. De prijswinnaars zijn persoonlijk op de hoogte gesteld van hun prijs en worden in deze nieuwsbrief bekend gemaakt.

Heb je geen cadeau gewonnen in de verloting van de Vrijetijdsmarkt? Maar spreekt het je wel aan om jezelf te ontmoeten en naar binnen te gaan onder begeleiding van een coach, therapeut of trainer? Neem een kijkje bij het aanbod van onze professionals. 

En ook deze maand is er weer een prijs beschikbaar voor onze nieuwsbriefabonnees. Frieda Loef geeft een gratis systeemopstelling weg. 

 

Hartelijke groeten,

Karin Spijkerman
coördinator Bewust Deventer

In deze nieuwsbrief:

  • Prijswinnaars verloting Vrijetijdsmarkt
  • Winactie van de maand oktober: systeemopstelling
  • Winnaar van het cadeau van de maand september
  • Activiteitenagenda

Prijswinnaars verloting Vrijetijdsmarkt

cadeau

De winnaars van de prijzen van de Vrijetijdsmarkt zijn:

Een voetreflexbehandeling van 1 uur t.w.v. € 35 door Frieda Loef, Terug in Balans; Gewonnen door Peter van Dam;

50% korting op de eerste pianoles of op de eerste zangles door Marjoline Kampinga, Praktijk Zinzin(g); Gewonnen door Ingrid Baart;

Een boekenbon t.w.v. € 10, te besteden aan tweedehands boeken bij Ziniz, door Marion Flims; Gewonnen door Cisca Dijkstra;

Een inspiratie-coachwandeling t.w.v. € 95 door Heleen van Lente, Lente in je Leven; Gewonnen door C.H. Noordhoek;

Een flesje auraspray Lemuriaanse Essence t.w.v. € 15 door Karin Spijkerman, Praktijk Aquamarijn; Gewonnen door Carolina Ballarin;

Een stoelmassage met Rebalancing technieken t.w.v. € 30 door Charlotte Leenen, Praktijk voor Rebalancing; Gewonnen door Joke Schalk;

Een één-op-één ademsessie “Optimaal ademhalen kan je leren” t.w.v. € 75 door Don Richardson, Innerpowercoach; Gewonnen door Jacq Janssen;

Een exemplaar van het boek “Spirit@work, aan het werk met je spirituele intelligentie” door Marjolein Rikmenspoel, Notos; Gewonnen door Marlies Janssen; 

Een handlezing met 50 % korting, door Helena van den Hogen, Praktijk Handreiking; Gewonnen door Caroline Siepman;

Deelname aan één workshop “Mindfulness en Compassie” op donderdagavond, door Tanne Verhulst. Gewonnen door Ellen Loos. 

Winactie van de maand oktober: systeemopstelling

Frieda Loef is 17 jaar geleden begonnen met haar eerste opleiding. In haar praktijk werkt ze onder andere met bioresonantie en ooracupunctuur. Binnenkort ook met de therapie het bio magnetisch paar. Na de opleiding systeemtherapeut in 2012 te hebben afgerond heeft ze ook de docentenopleiding systeemtherapeut gevolgd.

Ze zegt hierover: "Het was een boeiende, confronterende opleiding die het mogelijk heeft gemaakt dat ik nu anderen mee kan nemen in hun persoonlijk proces van bewustwording."

Frieda stelt een gratis systeemopstelling ter beschikking. Wat wordt daarmee bedoeld?

Alles bestaat uit een systeem. Je familie, je werk, je club, Jijzelf. Binnen dat systeem kan er een disbalans, een hindernis, ontstaan. Een disbalans kan onveiligheid, eenzaamheid, onzekerheid, twijfel, verkramping enz. veroorzaken.

Soms weet je niet hoe je dit zelf kunt herstellen of zie je het zelfs niet eens dat je er last van hebt. Een systeemopstelling brengt innerlijke kracht, liefde en verandering. 

Tijdens de opstelling ontstaat een verbinding met het kosmisch veld. Door deze verbinding komen de juiste woorden, voor je persoonlijke ontwikkeling, voor dat moment.

 

Wil je kans maken op deze prijs?

Stuur een e-mail met als onderwerp 'systeemopstelling' naar info AT bewustdeventer DOT nl

Vergeet niet om je naam, adresgegevens en telefoonnummer in de mail te vermelden.

Reageer uiterlijk 20 oktober.

In de volgende nieuwsbrief, die begin november verschijnt, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Winnaar van het cadeau van de maand september

In de maand september maakte je kans op een coachingssessie met het Zacht Werken spel, aangeboden door Heleen van Lente, Lente in je leven. 

De winnares van deze prijs is Greet Hubers. Greet van harte gefeliciteerd. 

 

P.S. Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen?
Stuur 'm door!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je hier in, ontvang 'm voortaan ook en doe mee aan de winacties!

Activiteitenagenda