Een uurtje langer

Gisteren was de dag een uurtje langer. De wintertijd is ingegaan. Momenteel komt de discussie op om voortaan de klok niet meer te verzetten in het voorjaar. Omdat ik steeds meer ga luisteren naar mijn lichaam en het merk als mijn biologische klok van slag is, ben ik voorstander om de wintertijd, de natuurlijke tijd aan te houden. Ik ben benieuwd of het Europees Parlement ook zo ver is.

In deze nieuwsbrief hebben we een nieuwe rubriek. Twee aangesloten ondernemers bij Bewust Deventer zijn met elkaar in gesprek gegaan om elkaar beter te leren kennen. Het verslag van dit gesprek tussen holistisch leefstijlcoach Heleen van Lente en rebalancer Charlotte Leenen is in korte versie weergegeven in deze nieuwsbrief, zodat jij als lezer kennis met hen kunt maken. De uitgebreidere versie van het interview staat op de website van Bewust Deventer.

Verder in deze nieuwsbrief de winnaar van de verloting van de maand oktober. De winnares en de aanbieder van de systeemopstelling vertelt kort wat zij hebben ervaren. Ook is er weer een nieuwe winactie. Deze maand maak je kans op een edelsteenarmband naar keuze.

Tot slot natuurlijk weer de agenda met activiteiten die de komende periode plaatsvinden.

Veel leesplezier en tot volgende maand.

Hartelijke groeten,

Karin Spijkerman
coördinator Bewust Deventer

In deze nieuwsbrief:

  • Gesprek tussen holistisch leefstijlcoach Heleen van Lente en rebalancer Charlotte Leenen 
  • Winactie van de maand november: edelsteenarmband
  • Winnaar van het cadeau van de maand oktober aan het woord
  • Activiteitenagenda

Nadere kennismaking met holistisch leefstijlcoach Heleen van Lente en rebalancer Charlotte Leenen

Heleen en Charlotte vertellen aan elkaar wat hen bezielt om dit werk te doen en hoe zij zelf worden gevoed. Beide blijken een diepgaande spirituele ervaring te hebben gehad die richting gaf aan hun leven.

Wat doe je en wat bezielt jou in je praktijk?

Charlotte: In mijn werk als Rebalancer begeleid ik mensen in het ontspannen, voelen en luisteren naar zichzelf. Het lichaam is hierbij een fantastische ingang en bevat een schat aan informatie over wie je bent (geworden). Verschillende massage en aanraaktechnieken, in combinatie met zelfonderzoek, adem en stilte, zorgen ervoor dat mensen een dieper contact met zichzelf voelen. Dat er meer ruimte en inzicht ontstaat in wat in hen leeft.

Dat dit me zoveel voldoening geeft, heeft te maken met mijn eigen levenspad.

In mijn 20er jaren heb ik op zeker moment een radicale stap gezet met grote gevolgen. Ik werd namelijk moslim en ben de Islam grondig gaan bestuderen. Zonder dat ik me er bewust van was, ging ik me identificeren met allerlei aangeleerde overtuigingen, ontstond er een rem op mijn gevoelsleven en werd ik steeds meer een ‘hoofdmens’.

Heleen: In mijn werk als hormoonbalans- en leefstijlcoach begeleid ik op een holistische manier mensen die moeiteloos willen leven en werken. Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als verzuimspecialist ben ik de waarde gaan zien van een gezonde geest in een gezond lichaam. Het een gaat niet zonder het ander. Mijn bedrijfsachtergrond en mijn kennis en ervaring over hormonen, voeding en stressvermindering vormen samen een krachtige basis om mijn klanten mee te geven.

Het is fantastisch om te ervaren dat als je jezelf, zowel lichamelijk als geestelijk, goed voedt je mogelijkheden in het leven eindeloos zijn. Verbonden met jezelf, vrij van patronen en belemmerende overtuigen. 

Voor het volledige gesprek lees verder op de website

Winactie maand november: edelsteenarmband 

Elke edelsteen (of kristal) heeft een eigen werking op je fysieke, psychische en emotionele gezondheid. Door een passende steen te dragen op of bij je lichaam kan de geneeskrachtige en energetische werking van de steen positief bijdragen aan jouw welbevinden. Een fijne manier om een steen bij je te dragen is door een armband om te doen. 

edelsteenarmbanden

Deze maand maak je kans op een edelsteenarmband naar keuze, aangeboden door Karin Spijkerman van Praktijk Aquamarijn. Karin is energetisch therapeut. Zij geeft behandelingen voor lichaam, ziel en geest. Zodat je terugkomt bij jezelf en in contact komt met je hartenwensen. Edelstenen en kristallen kunnen hierbij uitstekend ondersteunen, daarom werkt Karin in haar praktijk graag met deze schatten van Moeder Natuur. 

Wil je kans maken op deze prijs?

Stuur een e-mail met als onderwerp 'edelsteenarmband' naar info@bewustdeventer.nl

Vergeet niet om je naam, adresgegevens en telefoonnummer in de mail te vermelden.

Reageer uiterlijk 20 november.

In de volgende nieuwsbrief, die begin december verschijnt, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Winnaar van het cadeau van de maand oktober aan het woord

In de nieuwsbrief van oktober maakte je kans op een systeemopstelling door Frieda Loef, Terug in Balans. De winnares van deze prijs was Trudi Goedvolk. 

De opstelling heeft plaatsgevonden en zowel Frieda als Trudi kijken er met een goed gevoel op terug. 

Trudi zegt: "Ik ben blij dat ik de opstelling heb mogen doen. Ik vond  het een  hele inzichtgevende  opstelling. Voelde me welkom bij Frieda en de ruimte heb ik ook als heel prettig ervaren."

Frieda voegt daaraan toe: 'We hadden een heel fijne ontmoeting en mooie opstelling. Het universum geeft wat er nodig is om het leven mooi en zinvol te maken als je er maar voor open staat."

inschrijven nieuwsbrief

P.S. Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen?
Stuur 'm door!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je hier in, ontvang 'm voortaan ook en doe mee aan de winacties!

Activiteiten agenda