Bewust Deventer » Nieuwsbrief » November laat je masseren en andere herfstige activiteiten

Op de Dag van de Stilte, afgelopen zondag 28 oktober, hadden we een uur extra om stil te zijn. Om de rust in onszelf te vinden. We kwamen met een groep van 8 samen in een Stiltewandeling onder leiding van wandelcoach Joyce (Enjoying). In het natuurgebied Nieuw Rande hielden zelfs de treinen rekening met deze Stiltedag. Dank Marjan voor de leuke foto!

stiltewandeling_nieuw rande_treinen

Zondag tijdens de wandeling was het mooi weer. Wel is het ineens een stuk kouder buiten en vroeger donker, vanwege het ingaan van de wintertijd. Even omschakelen misschien. De herfst is bij uitstek de periode om meer naar binnen te gaan, zowel letterlijk als figuurlijk.

Ben jij er aan toe om je lijf te voelen? Laat je dan masseren. Je kunt deze maand een massagebehandeling winnen in de verloting. Ellen van Massagepraktijk De Spiegeling biedt het cadeau aan. 

Ellen is niet de enige professional die massages geeft. Om de bij Bewust Deventer aangesloten masseurs en massagetherapeuten te vinden kun je op de website bij 'Zoek een professional' de rubriek massage kiezen. Misschien zit er iemand voor jou bij? 

Nieuw in deze nieuwsbrief is dat ik de onlangs bij Bewust Deventer aangesloten professionals aan je voorstel. 

En zoals altijd sluiten we deze nieuwsbrief af met het overzicht van activiteiten die jou kunnen inspireren om bewust, gezond en plezierig te leven.

Hartelijke groeten,

Karin Spijkerman
coördinator Bewust Deventer

In deze nieuwsbrief:

  • Maak kennis met Shafya Jaggoe BPure Bewust Mooi
  • Winactie maand november: massage van Ellen van den Berg
  • Winnaar van het cadeau van de maand oktober
  • Nieuw aangesloten bij Bewust Deventer
  • Activiteitenagenda

Maak kennis met Shafya Jaggoe BPure Bewust Mooi

Shafya Jaggoe van BPure-Bewust Mooi werkt sinds 1 september in Deventer. Ze heeft haar salon in Centrum Via Natura. Het holistisch gezondheidscentrum op de hoek van de Singel en de Noordenbergsingel. Shafya is een gezellige, goedlachse vrouw. Open en daadkrachtig. Ze houdt ervan om mensen mooi te maken, van binnen en van buiten. Shafya zich aan je voor.

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Shafya Jaggoe en met mijn bedrijf BPure-Bewust Mooi maak ik mensen mooi. Dat doe ik in schoonheidsbehandelingen, met goede crèmes en verzorgingsproducten, en met massages. De crèmes zijn hightech en de massages zijn helend. Ik laat mensen ontspannen, zodat ze de dagelijkse beslommeringen kunnen loslaten. Maar ik doe meer. Ik ben bezig met schoonheid van buiten, ontspanning van binnen en met de diepere laag van bewustwording. Ik help mensen om terug bij hun kracht te komen met energiewerk. Want alleen het beste is goed genoeg.

Daarnaast breng ik eenheid in groepen. Ik hou ervan om mensen samen te brengen en vreugde te verspreiden in inspiratie praatgroepen en door weekendjes weg voor gelijkgestemden te organiseren. Om al het “moeten” los te laten en even het kind weer te laten spelen.

 

Hoe ben je hier gekomen?

Als kind wilde ik een sieradenwinkel beginnen. Dit heb ik ook gedaan op mijn 18e. Toen ik me afvroeg waarom ik graag sieraden verkocht realiseerde ik me dat ik mensen mooi wilde maken. Ik ben toen een opleiding tot visagist gaan doen en later de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Toen ik 27 was ben ik mijn eigen schoonheidssalon begonnen. Eigenlijk ben ik gewoon in het diepe gesprongen. Ik begon met vrienden, later kwamen de ‘echte’ cliënten.

 

Shafya heeft nog veel meer interessants verteld in haar gesprek met mij. Bijvoorbeeld dat ze als schoobheidsspecialiste een soort maatschappelijk werkster is en dat ze haar innerlijke stem als haar beste vriendin beschouwt. 

Lees verder op het weblog. 

Winactie maand november: massage van Ellen van den Berg

Ellen van den Berg van Massagepraktijk De Spiegeling biedt een massage aan. 

Ellen vertelt:
Heb je gespannen spieren? Ben je moe en sta je misschien wel op standje “overleven”? Grote kans dat je fysiek heel erg druk bent, maar vooral ook in je hoofd leeft, waardoor de tijd aan je voorbij vliegt. Kom weer in het moment door contact te maken met jezelf tijdens een holistische ontspanningsmassage. Ontspan en voel of je nog op de goede weg zit.

Door mijn aandacht voor jou en mijn rustige manier van masseren kun je mijn handen goed volgen en nauwkeurig voelen wat zich daaronder afspeelt

Uiteindelijk zijn het niet zo zeer mijn handen die je voelt, maar jouw eigen lichaam dat signalen afgeeft. Zo spiegelt je lijf wat er van binnen bij je leeft. Vermoeidheid, verdriet, blijdschap, liefde, alles kan en mag voorbijkomen.

Na dit moment van aandacht stap je bewust ontspannen en met een frisse blik zowel weer naar buiten als naar “binnen”.

Wil je kans maken op deze prijs?

Maak kans op een massagebehandeling van 60 min (t.w.v. €45,-).

Stuur een e-mail met als onderwerp 'massage' naar info@bewustdeventer.nl

Vergeet niet om je naam, adresgegevens en telefoonnummer in de mail te vermelden. Reageer uiterlijk 20 november.

In de volgende nieuwsbrief, die begin december verschijnt, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Winnaar van het cadeau van de maand oktober

In de nieuwsbrief van oktober heeft Chantal Dijkman van Warme Hand een voetreflexbehandeling aangeboden voor de abonnees.

De winnaar van dit cadeau is Marjan van Amerongen.

Marjan van harte gefeliciteerd. We hopen dat je veel profijt hebt van de behandeling.

Nieuw aangesloten bij Bewust Deventer

Nog altijd sluiten zich nieuwe bewuste professionals bij Bewust Deventer aan. Hierbij stel ik de nieuw aangesloten ondernemers aan je voor. Voor het totaaloverzicht van de aangesloten deelnemers kun je in het deelnemersoverzicht op de website terecht.

Tarot | I Tjing | Coaching
Rachel van der Waal Okkenbroek

Huis van Overgave
Rachel van der Waal

Zit je vast, zie je door de bomen het bos niet meer, loop je steeds weer tegen dezelfde dingen aan, wil je weten hoe het zit in je relatie? Dan ben je op het goede adres bij Huis van Overgave. Met behulp van Tarot krijg je inzicht in jouw processen.

Lees verder →

nieuwsbrief

P.S. Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen?
Stuur 'm door!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je hier in, ontvang 'm voortaan ook en doe mee aan de winacties!

Activiteitenagenda

Mayke Scholten Deventer

Gezond Natuur Wandelen
MA 24 feb | 10.00-11.00

Deventer | Mayke Scholten
Zin om elke maandagmorgen te starten met een uurtje gezond natuur wandelen? Dat kan vanaf de Ulebelt. Je wandelt een uur onder begeleiding van 2 wandelbegeleiders.
Lees verder →

Mayke Scholten Deventer

Gezond Natuur Wandelen
MA 02 mrt | 10.00-11.00

Deventer | Mayke Scholten
Zin om elke maandagmorgen te starten met een uurtje gezond natuur wandelen? Dat kan vanaf de Ulebelt. Je wandelt een uur onder begeleiding van 2 wandelbegeleiders.
Lees verder →

Erica Koers Deventer

Voor volwassenen: Workshop Volwassenen Alle ballen in de lucht
DO 05 mrt | 20.00-22.00

Deventer | Erica Koers
Wat leer je allemaal tijdens deze workshop?- wat stress is- je kernwaarden- en een goed gevoel bekrachtigen
Lees verder →

Bep Spa en Catja Stappers Deventer

Internationale Vrouwendag Deventer
ZO 08 mrt | 13.30-17.00

Deventer | Bep Spa en Catja Stappers
Een programma voor, door en met vrouwen op Internationale Vrouwendag. Dit jaar staat deze dag in het teken van 75 jaar Vrijheid. Een inspirerende middag met lezingen en een debat over economische zelfstandigheid met prikkelende stellingen.
Lees verder →

Mayke Scholten Deventer

Gezond Natuur Wandelen
MA 09 mrt | 10.00-11.00

Deventer | Mayke Scholten
Zin om elke maandagmorgen te starten met een uurtje gezond natuur wandelen? Dat kan vanaf de Ulebelt. Je wandelt een uur onder begeleiding van 2 wandelbegeleiders.
Lees verder →

Jaap Herforth Deventer

Volle maan mannencirkel
MA 09 mrt | 18.30-21.30

Deventer | Jaap Herforth
Elke maand komt een vaste groep mannen rond een vuur aan de IJssel samen. Een volle maancirkel is een eeuwenoude manier om mannen te verbinden. In de cirkel wordt niet alleen gepraat. Er is ruimte voor de lach en een moment van stilte.
Lees verder →

Karin Spijkerman Deventer

Netwerkochtend voor deelnemers en geïnteresseerde ondernemers
DO 12 mrt | 10.00-11.30

Deventer | Karin Spijkerman
Kom kennismaken en netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee. Informele bijeenkomst om te ontmoeten, inspireren, verbinden en samenwerken. Voor deelnemers aan het netwerk en potentiële deelnemers (geïnteresseerde ondernemers).
Lees verder →

 Deventer

NL Doet bij de Ulebelt
VR 13 mrt | 9.00-15.00

Deventer
Kom vrijwilligerswerk doen op de Ulebelt.
Lees verder →

Mayke Scholten Deventer

Gezond Natuur Wandelen
MA 16 mrt | 10.00-11.00

Deventer | Mayke Scholten
Zin om elke maandagmorgen te starten met een uurtje gezond natuur wandelen? Dat kan vanaf de Ulebelt. Je wandelt een uur onder begeleiding van 2 wandelbegeleiders.
Lees verder →

Inge Smit Deventer

Informatiebijeenkomst 'Lentekriebels bij je kind'
MA 16 mrt | 9.30-11.30

Deventer | Inge Smit
Gratis informatiebijeenkomst over seksuele opvoeding. Ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd krijgen informatie over de seksuele ontwikkeling en hoe zij daar als ouders op een leuke en ontspannen manier op aan kunnen sluiten.
Lees verder →

 Deventer

Boomfeestdag
WO 18 mrt | 9.00-12.00

Deventer
Elk jaar in maart vindt de Boomfeestdag plaats. Dit jaar is het op 18 maart. 
Lees verder →

Erica Koers Deventer

Voor volwassenen: Workshop Volwassenen Hoofd op orde
WO 18 mrt | 20.00-22.00

Deventer | Erica Koers
Wat leer je allemaal tijdens deze workshop?- Hoofd op orde- alfabet- honderdveld- tafels
Lees verder →

Marjoline Kampinga Dalfsen

Slavisch krachtlied met vuurritueel
ZA 21 mrt | 13.00-17.00

Dalfsen | Marjoline Kampinga
Het wit-russsiche lied Sztoj pa moru wordt gezongen. We gaan stap voor stap naar onze zachte kracht en via het kleine naar een volle stem gaan zingen met gemak en vloeiend. De middag wordt afgesloten met een vuurritueel om de lente in te luiden.
Lees verder →

 Deventer

Repair Café Deventer
ZA 21 mrt | 10.00-13.00

Deventer
Samen reparaties uitvoeren. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.
Lees verder →

Mayke Scholten Deventer

Gezond Natuur Wandelen
MA 23 mrt | 10.00-11.00

Deventer | Mayke Scholten
Zin om elke maandagmorgen te starten met een uurtje gezond natuur wandelen? Dat kan vanaf de Ulebelt. Je wandelt een uur onder begeleiding van 2 wandelbegeleiders.
Lees verder →

Mayke Scholten Deventer

Gezond Natuur Wandelen
MA 30 mrt | 10.00-11.00

Deventer | Mayke Scholten
Zin om elke maandagmorgen te starten met een uurtje gezond natuur wandelen? Dat kan vanaf de Ulebelt. Je wandelt een uur onder begeleiding van 2 wandelbegeleiders.
Lees verder →

Erica Koers Deventer

Voor volwassenen: 3-delige workshop Zelfhypnose
WO 01 apr | 20.00-23.00

Deventer | Erica Koers
Tijdens deze 3-delige workshop leer je- Wat hypnose is- Hoe je jezelf in- en uit hypnose te halen- Gevoelens verankeren- Gevoel-Omdraai-Techniek- De Schwissch- De zwart-wit wegzettechniek
Lees verder →

 Twello

Repair Café Twello
ZA 04 apr | 10.00-14.00

Twello
Samen reparaties uitvoeren. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.
Lees verder →

Laura Pots Deventer

Kleding en speelgoedbeurs voor de Ulebelt
ZA 04 apr | 9.00-12.00

Deventer | Laura Pots
Beurs met tweedehands kinderkleding en speelgoed.
Lees verder →

Jaap Herforth Deventer

Volle maan mannencirkel
WO 08 apr | 18.30-21.30

Deventer | Jaap Herforth
Elke maand komt een vaste groep mannen rond een vuur aan de IJssel samen. Een volle maancirkel is een eeuwenoude manier om mannen te verbinden. In de cirkel wordt niet alleen gepraat. Er is ruimte voor de lach en een moment van stilte.
Lees verder →

Karin Spijkerman coördinator Bewust Deventer Deventer

Netwerkochtend voor deelnemers en geinteresseerde ondernemers
DI 14 apr | 10.00-11.30

Deventer | Karin Spijkerman coördinator Bewust Deventer
Kom kennismaken en netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee. Informele bijeenkomst om te ontmoeten, inspireren, verbinden en samenwerken. Voor deelnemers aan het netwerk en potentiële deelnemers (geïnteresseerde ondernemers).
Lees verder →

 Deventer

Repair Café Deventer
ZA 18 apr | 10.00-13.00

Deventer
Samen reparaties uitvoeren. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.
Lees verder →

Karin Spijkerman

Coördinator Bewust Deventer

06 10344100 
​info@bewustdeventer.nl
www.bewustdeventer.nl