November laat je masseren en andere herfstige activiteiten

Op de Dag van de Stilte, afgelopen zondag 28 oktober, hadden we een uur extra om stil te zijn. Om de rust in onszelf te vinden. We kwamen met een groep van 8 samen in een Stiltewandeling onder leiding van wandelcoach Joyce (Enjoying). In het natuurgebied Nieuw Rande hielden zelfs de treinen rekening met deze Stiltedag. Dank Marjan voor de leuke foto!

stiltewandeling_nieuw rande_treinen

Zondag tijdens de wandeling was het mooi weer. Wel is het ineens een stuk kouder buiten en vroeger donker, vanwege het ingaan van de wintertijd. Even omschakelen misschien. De herfst is bij uitstek de periode om meer naar binnen te gaan, zowel letterlijk als figuurlijk.

Ben jij er aan toe om je lijf te voelen? Laat je dan masseren. Je kunt deze maand een massagebehandeling winnen in de verloting. Ellen van Massagepraktijk De Spiegeling biedt het cadeau aan. 

Ellen is niet de enige professional die massages geeft. Om de bij Bewust Deventer aangesloten masseurs en massagetherapeuten te vinden kun je op de website bij 'Zoek een professional' de rubriek massage kiezen. Misschien zit er iemand voor jou bij? 

Nieuw in deze nieuwsbrief is dat ik de onlangs bij Bewust Deventer aangesloten professionals aan je voorstel. 

En zoals altijd sluiten we deze nieuwsbrief af met het overzicht van activiteiten die jou kunnen inspireren om bewust, gezond en plezierig te leven.

Hartelijke groeten,

Karin Spijkerman
coördinator Bewust Deventer

In deze nieuwsbrief:

  • Maak kennis met Shafya Jaggoe BPure Bewust Mooi
  • Winactie maand november: massage van Ellen van den Berg
  • Winnaar van het cadeau van de maand oktober
  • Nieuw aangesloten bij Bewust Deventer
  • Activiteitenagenda

Maak kennis met Shafya Jaggoe BPure Bewust Mooi

Shafya Jaggoe van BPure-Bewust Mooi werkt sinds 1 september in Deventer. Ze heeft haar salon in Centrum Via Natura. Het holistisch gezondheidscentrum op de hoek van de Singel en de Noordenbergsingel. Shafya is een gezellige, goedlachse vrouw. Open en daadkrachtig. Ze houdt ervan om mensen mooi te maken, van binnen en van buiten. Shafya zich aan je voor.

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Shafya Jaggoe en met mijn bedrijf BPure-Bewust Mooi maak ik mensen mooi. Dat doe ik in schoonheidsbehandelingen, met goede crèmes en verzorgingsproducten, en met massages. De crèmes zijn hightech en de massages zijn helend. Ik laat mensen ontspannen, zodat ze de dagelijkse beslommeringen kunnen loslaten. Maar ik doe meer. Ik ben bezig met schoonheid van buiten, ontspanning van binnen en met de diepere laag van bewustwording. Ik help mensen om terug bij hun kracht te komen met energiewerk. Want alleen het beste is goed genoeg.

Daarnaast breng ik eenheid in groepen. Ik hou ervan om mensen samen te brengen en vreugde te verspreiden in inspiratie praatgroepen en door weekendjes weg voor gelijkgestemden te organiseren. Om al het “moeten” los te laten en even het kind weer te laten spelen.

 

Hoe ben je hier gekomen?

Als kind wilde ik een sieradenwinkel beginnen. Dit heb ik ook gedaan op mijn 18e. Toen ik me afvroeg waarom ik graag sieraden verkocht realiseerde ik me dat ik mensen mooi wilde maken. Ik ben toen een opleiding tot visagist gaan doen en later de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Toen ik 27 was ben ik mijn eigen schoonheidssalon begonnen. Eigenlijk ben ik gewoon in het diepe gesprongen. Ik begon met vrienden, later kwamen de ‘echte’ cliënten.

 

Shafya heeft nog veel meer interessants verteld in haar gesprek met mij. Bijvoorbeeld dat ze als schoobheidsspecialiste een soort maatschappelijk werkster is en dat ze haar innerlijke stem als haar beste vriendin beschouwt. 

Lees verder op het weblog. 

Winactie maand november: massage van Ellen van den Berg

Ellen van den Berg van Massagepraktijk De Spiegeling biedt een massage aan. 

Ellen vertelt:
Heb je gespannen spieren? Ben je moe en sta je misschien wel op standje “overleven”? Grote kans dat je fysiek heel erg druk bent, maar vooral ook in je hoofd leeft, waardoor de tijd aan je voorbij vliegt. Kom weer in het moment door contact te maken met jezelf tijdens een holistische ontspanningsmassage. Ontspan en voel of je nog op de goede weg zit.

Door mijn aandacht voor jou en mijn rustige manier van masseren kun je mijn handen goed volgen en nauwkeurig voelen wat zich daaronder afspeelt

Uiteindelijk zijn het niet zo zeer mijn handen die je voelt, maar jouw eigen lichaam dat signalen afgeeft. Zo spiegelt je lijf wat er van binnen bij je leeft. Vermoeidheid, verdriet, blijdschap, liefde, alles kan en mag voorbijkomen.

Na dit moment van aandacht stap je bewust ontspannen en met een frisse blik zowel weer naar buiten als naar “binnen”.

Wil je kans maken op deze prijs?

Maak kans op een massagebehandeling van 60 min (t.w.v. €45,-).

Stuur een e-mail met als onderwerp 'massage' naar info AT bewustdeventer DOT nl

Vergeet niet om je naam, adresgegevens en telefoonnummer in de mail te vermelden. Reageer uiterlijk 20 november.

In de volgende nieuwsbrief, die begin december verschijnt, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Winnaar van het cadeau van de maand oktober

In de nieuwsbrief van oktober heeft Chantal Dijkman van Warme Hand een voetreflexbehandeling aangeboden voor de abonnees.

De winnaar van dit cadeau is Marjan van Amerongen.

Marjan van harte gefeliciteerd. We hopen dat je veel profijt hebt van de behandeling.

Nieuw aangesloten bij Bewust Deventer

Nog altijd sluiten zich nieuwe bewuste professionals bij Bewust Deventer aan. Hierbij stel ik de nieuw aangesloten ondernemers aan je voor. Voor het totaaloverzicht van de aangesloten deelnemers kun je in het deelnemersoverzicht op de website terecht.

nieuwsbrief

P.S. Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen?
Stuur 'm door!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je hier in, ontvang 'm voortaan ook en doe mee aan de winacties!

Activiteitenagenda