Juni zomerweer

Ook zo aan het genieten van het zomerweer? Op 1 juni begint de metereologische zomer en de temperatuur doet al aardig mee.

zomerweer

In deze nieuwsbrief stellen Don Richardson en Karin Spijkerman zich aan je voor in het tweegesprek.

Het cadeau dat je deze maand kunt winnen is een handlezing van Helena van den Hogen.

Als afsluiting van deze nieuwsbrief vind je de agenda met activiteiten in de komende periode.

Hartelijke groeten,

Karin Spijkerman
coördinator Bewust Deventer

P.S. Ook Bewust Deventer voldoet aan de nieuwe privacywetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming). We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Wil je meer weten, lees dan onze privacyverklaring op de website.

In deze nieuwsbrief:

  • Nadere kennismaking met Don Richardson en Karin Spijkerman
  • Winactie maand juni: handlezing van Helena van den Hogen
  • Winnaar van het cadeau van de maand mei
  • Activiteitenagenda

Nadere kennismaking met Don Richardson en Karin Spijkerman

Don Richardson is een spontane, joviale man. Hij is sportief en geïnteresseerd in anderen. Een interessante gesprekspartner voor het duo-interview. Don was ook erg benieuwd naar Karins verhaal. Lees waar Don en Karin zich mee bezig houden.

Don Richardson Innerpowercoach en Karin Spijkerman Praktijk Aquamarijn

Don: Onder de naam Innerpowercoach heb ik mijn eigen bedrijf. Ik coach mensen op het gebied van lifestyle, mind en body. Ik wil mensen contact laten maken met zichzelf. Mijn ervaring is dat mensen niet in het ‘hier en nu’ zijn. Dit heb ik zelf ook aan den lijven ondervonden. Toen ik zelf ervaarde dat ik weinig in het heden was en veel stress had, kwam ik in aanraking met ademhalingstechnieken en koudetraining volgens de Wim Hof methode. Ik merkte dat ik hier veel profijt van had. Mijn enthousiasme over deze methoden zorgt dat ik ook anderen deze technieken wil leren. Dit doe ik in workshops, ademsessies, bootcamps en winterzwemmen (in de IJssel).

Karin: In Praktijk Aquamarijn bied ik behandelingen aan op het energetisch systeem van de mens. Ik behandel mijn cliënten, veelal vrouwen, om weer verbinding te maken met lichaam, geest en ziel. Via de chakra’s, aura en de meridianen help ik met fysieke klachten als op het emotioneel-psychologisch vlak. Ik laat mijn intuïtie een grote rol spelen om te kijken wat iemand nodig heeft. Mijn cliënten dichter bij hun hartenwens (is wat ik nu doe, echt wat ik wil?) laten komen, daar geniet ik van. Dat mijn cliënten meer in balans komen en meer hun eigen ding (durven te) gaan doen, dat is het resultaat van de behandelingen. Daarnaast ben ik coördinator van Bewust Deventer. Met Bewust Deventer kan ik doen wat ik graag doe en dat is organiseren, coördineren en verbinden. Zo groeit er een mooi platform waar vraag en aanbod elkaar kunnen vinden. 

Voor het volledige gesprek, lees verder op de website. 

Winactie maand juni: handlezing van Helena van den Hogen

Helena van den Hogen van Praktijk Handreiking is sinds 1990 handlezeres en heeft dus al de handen van heel veel mensen gelezen waardoor haar intuïtie zich steeds verder heeft kunnen ontwikkelen. Sinds 2007 is ze coach van het Talentenspel, een speelse manier om je talenten te leren kennen en je levensmissie te ontdekken... jouw unieke plek in het Grote Geheel.

Handlezing

Als cadeau voor de verloting biedt Helena een handlezing aan van 15 minuten. Ze vertelt hierover:

"Ik kijk naar de toppen van je vingers en lees de lijnen en tekens in je handen. In feite kijk ik direct in je leven, waarbij ik ook mijn intuïtie gebruik en dus datgene noem wat op dat moment voor jou van belang is. Het is ‘handig’ als je je mobiel meeneemt zodat je het gesprek kunt opnemen, want in een kwartier kan ik veel vertellen…!"

Wil je kans maken op deze prijs?

Stuur een e-mail met onderwerp 'handlezing’ naar
info AT bewustdeventer DOT nl

Vergeet niet om je naam, adresgegevens en telefoonnummer in de mail te vermelden.

Reageer uiterlijk 20 juni.

In de volgende nieuwsbrief, die begin juli verschijnt, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Winnaar van het cadeau van de maand mei

In de vorige nieuwsrief heeft Don Richardson, Innerpowercoach een sessie 'Optimaal ademhalen' beschikbaar gesteld.

De winnares van het cadeau is Rachel Stam de Jonge.

Gefeliciteerd Rachel, we wensen je een waardevolle sessie toe.

nieuwsbrief

P.S. Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen?
Stuur 'm door!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je hier in, ontvang 'm voortaan ook en doe mee aan de winacties!

Activiteitenagenda