Win deze maand een boek

Ook zo aan het genieten van het mooie weer? De metereologische zomer is begonnen. Ik zie steeds vaker blauwe luchten en groene velden. Nog een paar weken en dan is het ook op de kalender zomer. 

Heb jij zin om al zittend in de zon (of schaduw) een interessant boek te lezen en aan de slag te gaan met je spirituele intelligentie? Doe dan mee aan de winactie van deze maand! Je kunt een exemplaar van het boek "Spirit@work" winnen.

Of heb je zin om deel te nemen aan een workshop of andere activiteit? Kijk in de activiteitenagenda onderaan deze nieuwsbrief of er iets voor je tussen zit.

Hartelijke groeten,

Karin Spijkerman
coördinator Bewust Deventer

In deze nieuwsbrief:

  • Vanaf nu elke maand een winactie!
  • Winactie juni: win het boek "Spirit@work"
  • Activiteitenagenda komende periode

Vanaf nu elke maand een winactie!

Als nieuwsbriefabonnee maak je elke maand kans op een prijs. De prijzen zijn producten of diensten van de aanbieders van Bewust Deventer. Zo maak je kans om kennis te maken met één van de bij Bewust Deventer aangesloten aanbieders.

Het kan gaan om een boek, een gratis kennismakingssessie, een consult of iets anders.....

In elke nieuwsbrief (deze maand voor het eerst!) wordt een prijs aangeboden. Het enige wat je hoeft te doen is voor een bepaalde datum te reageren per e-mail, zodat je meedoet aan de verloting!

Winactie juni: win het boek "Spirit@work"

Marjolein Rikmenspoel schreef 2 boeken over spirituele intelligentie (SQ). Het boek dat je kunt winnen "Spirit@work, aan het werk met je spirituele intelligentie" is het vervolg op haar eerste boek over SQ en persoonlijk leiderschap en is gericht op toepassing van spirituele intelligentie op het werk.

Dit boek geeft overzicht en inzicht door middel van korte items, praktische tips en eenvoudige oefeningen. Thema's die aan bod komen zijn zorgen voor balans tussen werk en privé, netwerken en solliciteren: hoe doe je dit met SQ?

Centraal staat een oefening waarbij je als lezer je levensreis intekent op een kaart en een logboek bijhoudt aan de hand van vragen en teksten gericht op reflectie en bezinning.

Een boek dus niet alleen om te lezen, maar ook om mee aan het werk te gaan!

Wil je kans maken op deze prijs?

Stuur een e-mail met als onderwerp 'boek' naar info AT bewustdeventer DOT nl

Vergeet niet om je naam, adresgegevens en telefoonnummer in de mail te vermelden.

Reageer uiterlijk 15 juni.

In de volgende nieuwsbrief, die begin juli verschijnt, wordt de winnaar bekend gemaakt.

P.S. Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen?
Stuur 'm door!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je hier in, ontvang 'm voortaan ook en doe mee aan de winacties!

Activiteitenagenda