April: de lente is in aantocht

In deze wat vreemde periode waarin van ons gevraagd wordt afstand te houden en zoveel mogelijk binnen te blijven kan juist de buitenlucht lonken. 

Ons dagelijks leven is anders dan anders. Dat merken ook de aanbieders die zijn aangesloten bij Bewust Deventer. Sommige aanbieders zijn tijdelijk gestopt met bepaalde diensten, anderen geven er een andere draai aan, bijvoorbeeld door hun diensten online aan te bieden, zoals bijvoorbeelde de online yoga lessen van Veronique van Dam van Velans. 

Sommige dingen houden we juist hetzelfde. Net als in andere nieuwsbrieven wordt ook deze maand een cadeau aangeboden. Deze maand maak je kans op een Ayurvedisch consult van Corry Kester. 

In deze nieuwsbrief maken we de winnaar bekend van het cadeau van de vorige maand.

Als afsluiting van deze nieuwsbrief vind je de agenda met activiteiten voor de komende periode. Let op: het kan zijn dat bepaalde evenementen zijn geanuleerd. Voor de activiteiten waarvoor dit bekend is, is het erbij gezet. Voor de overige geldt: ga na bij de aanbieder of de bijeenkomst - al dan niet in aangepaste vorm - doorgaat of misschien is verplaatst.

Hartelijke groeten,

Karin Spijkerman
coördinator Bewust Deventer

In deze nieuwsbrief:

  • Winactie maand april: Ayurvedisch consult met Corry Kester
  • Winnaar cadeau maand maart
  • Activiteitenagenda

Winactie april: Ayurvedisch consult met Corry Kester

Corry Kester is Ayurvedisch therapeut.  Na eerst vele jaren werkzaam te zijn geweest in het onderwijs (docent Biologie) en de  Gehandicaptenzorg (begeleider en manager) heeft zij internationaal verschillende studies gevolgd op het gebied van Ayurveda, Yoga en Vedische Astrologie.

Corry Kester Ayurveda

Ayurveda is de kennis (Veda) van het leven (Ayur); het heeft de wortels in India en Sri Lanka en dateert van 3000 tot 4000 jaar geleden. Ayurveda is een holistische geneeskunde, die eenvoudig in onze westerse wereld toegepast kan worden (holos = geheel).  Het lichaam wordt gezien als een geïntegreerd systeem, waarbij lichamelijke en geestelijke functies nauw met elkaar in verbinding staan. De mens staat niet los van zijn/ de natuur.

Elk mens heeft zijn of haar unieke constitutie, wat opgebouwd is uit de elementen vuur, water, aarde, lucht en ether. De kern van Ayurveda is dat geluk en vitaliteit kan worden bereikt door het herstel van lichaam en geest (het in balans brengen van de elementen).

Het biedt de handvatten om zelf de verantwoordelijkheid te nemen om deze balans te (her)vinden, waarbij voeding en leefstijl en zo nodig plantaardige producten de basis zijn.  Belangrijk te weten dat Ayurveda een manier van leven is, wat niet alleen ingezet wordt bij ziekte, maar zeker ook preventief geïntegreerd kan worden.

Wat kun je winnen?

Een Ayurvedisch consult (1 tot 1,5 uur), uitgewerkt in een persoonlijk plan, met voedings- en leefstijladviezen. Onderdelen hierin zijn:

  • Wat is jouw constitutie
  • Op welke manier kun jij preventief de verantwoordelijkheid nemen voor jouw gezondheid (welke voeding en leefstijl past bij jou)
  • Zo nodig bespreking klachten en behandeladviezen

Wil je kans maken op deze prijs?

Wil je mee doen aan de verloting? Stuur een e-mail met als onderwerp 'Ayurvedisch consult' naar info AT bewustdeventer DOT nl

Vergeet niet om je naam, adresgegevens en telefoonnummer in de mail te vermelden. Reageer uiterlijk 20 april.

In de volgende nieuwsbrief, die begin mei verschijnt, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Winnaar van het cadeau van de maand maart

In de nieuwsbrief van maart heeft Graziella Casula van Coach on the Move een cadeau aangeboden voor de verloting. Het ging om een consult met Nine Star Ki.

De winnares van dit cadeau is Saskia Kouwer.

Van harte gefeliciteerd. We wensen je een inzichtgevend consult toe.

nieuwsbrief

P.S. Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen?
Stuur 'm door!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je hier in, ontvang 'm voortaan ook en doe mee aan de winacties!

Activiteitenagenda

Het kan zijn dat bepaalde evenementen die in deze agenda staan zijn geanuleerd. Voor de activiteiten waarvoor dit bekend is, is het erbij gezet. Voor de overige geldt: ga na bij de aanbieder of de bijeenkomst - al dan niet in aangepaste vorm - doorgaat of misschien is verplaatst.