Fijne paasdagen!

Dit weekend is het Pasen. Voor de meesten een lang weekend vrij. Wat ga jij doen met Pasen of in de weken erna? Misschien dat deze nieuwsbrief je op ideeën brengt.

pasen ei haas strik

Maak kennis met Tanne Verhulst, mindfulnesstrainer en coach en Martijn Meima, coach voor ondernemers. Zij zijn met elkaar in gesprek gegaan over wie ze zijn en wat ze doen. Het verslag lees je in ons weblog en in verkorte versie in deze nieuwsbrief.

Heb je zin in een ontspannen en reinigende energiebehandeling? Dat past bij dit seizoen. De lente staat voor opruimen en opnieuw beginnen. Monika Bruntink biedt een energiebehandeling aan als cadeau voor onze abonnees

De winnares van de maand maart is blij met haar cadeau. Je leest hier welke steen ze heeft uitgekozen in de Mineralenwinkel van Gerbrand Martini.

Als afsluiting van deze nieuwsbrief vind je de agenda met activiteiten in de komende periode.

Hartelijke groeten,

Karin Spijkerman
coördinator Bewust Deventer

In deze nieuwsbrief:

  • Nadere kennismaking met Tanne Verhulst en Martijn Meima
  • Winactie maand april: energetische behandeling van Monika Bruntink
  • Winnaar van het cadeau van de maand maart
  • Activiteitenagenda

Nadere kennismaking met Tanne Verhulst en Martijn Meima

Allebei brengen ze mensen tot een hoger bewustzijn. De manier waarop Tanne en Martijn dit doen verschilt. Wat ze gemeenschappelijk hebben is dat ze systemisch werk gebruiken om hun klanten te helpen.

Tanne geeft Mindfulness trainingen en individuele coaching. Ze vertelt: Soms geef ik voor bedrijven of teams een workshop op maat rond Mindfulness. Daarnaast begeleid ik doorgaande oefengroepen met als thema “Zelfcompassie door Mindfulness”. Regelmatig combineer ik ook het groepstraject met individuele begeleiding. Dat werkt goed als deelnemers een speciale vraag hebben die te ver gaat voor een trainingsgroep. Bijvoorbeeld rond werk, relatie, ziekte of een combinatie van deze aspecten. In de training wordt iets aangeraakt waar we dan individueel verder mee werken."

Martijn vertelt: "In 1-op-1 coaching, trainingen en workshops help ik ondernemers, managers en medewerkers om meer succes te hebben door de inzet van hun intuïtie. Ook leer ik ze welke intuïtieve methoden er zijn en hoe je die optimaal in kunt zetten. Hierbij zie ik succes breder dan alleen geld verdienen. Het gaat vooral om plezier in je werk, dat je energie krijgt van wat je doet, dat je gezond bent en dat je je verbonden voelt met de wereld om je heen. Geld is meer een gevolg dan een doel voor mij."

Voor het volledige gesprek, lees verder op de website. 

Winactie maand april: energetische behandeling Monika Bruntink

Monika Bruntink werkt als Energetisch Coach in haar Praktijk voor Energie. Deze is gevestigd in de Posterenk. Dit ligt tussen Bussloo, Wilp en Twello in.

Wanneer lichaam en geest goed in balans zijn, voel je je lekker in je vel, fit en ontspannen. Zit je te veel 'in je hoofd' dan kan er onbalans ontstaan. En dat voel je. Je lichaam geeft dan een signaal af. Negeer je deze dan komt er pijn en ongemak bij.

Een blokkade is een poort naar je innerlijke wereld en houdt een leerproces in.

Monika begeleid je in je proces van heling en transformatie. Ze helpt je het contact met je lijf weer te herstellen, zodat hoofd en lichaam weer in balans komen...uit je hoofd en in “je vel”

Monika Bruntink Praktijk voor Energie

Voor de verloting biedt Monika een heerlijke ontspannende behandeling van maximaal  90 minuten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Oude ballast mag los gelaten worden en je energieveld wordt gereinigd. Wellicht mag Monika nog iets van jouw gidsen aan je doorgeven.

Voordat je arriveert maakt Monika een analyse van jouw energie die ze dan met jou doorneemt.

Hierna neem je plaats op de behandeltafel voor een heerlijke 30 tot 45 minuten durende ontspannende, opschonende behandeling met fijne kosmische energie.

Wil je kans maken op deze prijs?

Stuur een e-mail met onderwerp 'energetische behandeling’ naar
info AT bewustdeventer DOT nl

Vergeet niet om je naam, adresgegevens en telefoonnummer in de mail te vermelden.

Reageer uiterlijk 20 april.

In de volgende nieuwsbrief, die begin mei verschijnt, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Winnaar van het cadeau van de maand maart

In de vorige nieuwsbrief heeft Gebrand Martini van Martini Art Dojo een cadeaubon ter waarde van 10 euro beschikbaar gesteld voor de verloting. Deze was te besteden aan mineralen.

De winnares van het cadeau is Tamara Lackin.

Tamara heeft met plezier rondgekeken tussen de veelheid aan kristallen, mineralen en edelstenen in de winkel van Gerbrand en een prachtige Fluoriet uitgekozen.

Veel plezier ermee Tamara.

 

Tamara met fluoriet

nieuwsbrief

P.S. Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen?
Stuur 'm door!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je hier in, ontvang 'm voortaan ook en doe mee aan de winacties!

Activiteitenagenda