voetreflexologie

Warme Hand
Twello

Het lichaam weerspiegelt zich in de voet. Door een aantal reflexpunten te behandelen op de voet, stimuleer je het zelf helende vermogen van het lichaam. Daardoor kunnen klachten verminderen in uw lichaam en gaat u lekkerder in u vel zitten.

Voetreflex wordt onderandere bij de volgende klachten toegepast:

- Hormoonklachten, onder andere: Zwangerschapsklachten, Onvruchtbaarheid, Menstruatieklachten 
- Orgaanklachten, onder andere: Blaasklachten, Darmklachten
- Blessures
- Reuma/Artrose
- Hoofdpijn/Migraine
- Slapeloosheid/Vermoeidheid
- Stress
- Rugklachten
- Huidaandoeningen
- ADHD en ADD

Over Chantal Dijkman

Als studente begon ik de opleiding pedagogische medewerker. Ik kwam er al snel achter dat dit toch niet helemaal bij mij paste. Na vele gesprekken met mijn ouders toch besloten om te gaan stoppen. In mijn zoektocht kwam ik er al snel achter dat ik graag met mensen wou werken maar meer lichamelijk en geestelijk. Toen ik begon te lezen over voetreflex. Wist ik het zeker dit is wat ik zoek. Ik heb de eerste de beste school ingeschreven en ben gestart met de opleiding. In 2012 heb ik mijn MBO voetreflex diploma gehaald. Ik ben toen gelijk gestart met mijn eigen praktijk. Daarbij naast ben ik verder gegaan met HBO voetreflex en psychosociaal. Beide heb ik ook succes vol afgerond.

Ik ben blij dat ik toen de stap heb durven zetten om te stoppen met de opleiding. Het is voor mij echt een hobby, en elke behandeling is voor mij weer zo mooi en waardevol.


Warme Hand

Rijksstraatweg 189
7391MN Twello

Lid van beroepsvereniging

voetreflexologie